Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Ηρεμία και προσθαφαιρέσεις

Ηρεμία αναζητούν άπαντες στην Ανόρθωση μετά το πολύ έντονο ματς και την ήττα από την Ομόνοια. 

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πήραν πενθήμερο ρεπό από τον Ζόρζε Κόστα και το ραντεβού για την επιστροφή στις προπονήσεις δόθηκε για τις 27 του μήνα οπόταν και θα αρχίσει η προετοιμασία για το νέο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Η απογοήτευση είναι μεγάλη στην ομάδα της Αμμοχώστου τόσο από τα όσα έγιναν στο ΓΣΠ όσο και από το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε πίσω 7 ολόκληρους βαθμούς από την κορυφή. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω όμως και όλοι στην ομάδα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και να φροντίσουν να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα. Θυμίζουμε ότι για το παιχνίδι στη Λεμεσό δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μάκος, Αλέξα και Παβίσεβιτς ενώ αναμονή υπάρχει για τον τραυματισμό του Ζόρζε που δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό.

Μέχρι το ματς με τον Απόλλωνα θα έχουμε σίγουρα και προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ αφού εκεί επικεντρώνονται τώρα οι προσπάθειες της διοίκησης σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία. Ο Μπεσέρα θα είναι σίγουρα ο πρώτος που θα μπει στην ομάδα ενώ σε καλό δρόμο φαίνεται ότι είναι και το θέμα του Αουρέλιο και πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει. Δεν αποκλείεται αυτές να είναι και οι μοναδικές κινήσεις ενίσχυσης για την ''Κυρία'' αφού ως γνωστό χρήμα δεν υπάρχει.

Απ' εκεί κα πέρα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν και κάποιες αποχωρήσεις. Πρώτος στη λίστα είναι οΜπεν Σουσιάν αφού σε καμία περίπτωση δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα και ουσιαστικά δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα.

 Όσον αφορά τον Οχαγιόν, Ισραηλινά δημοσιεύματα κάνουν λόγω για ενδιαφέρουν της Μπνέι Γιεχούντα και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε κατά πόσο είναι διαθέσιμος ο παίκτης για να παραχωρηθεί. Θυμίζουμε επίσης για το Βουλγάρικο ενδιαφέρον για τον Βαλεντίνο Σιέλη , πράξη όμως που φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα ολοκληρωθεί. 

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου