Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Τους «στόλισε» όλους ο Μικελλίδης – Ένας απολογισμός της χρονιάς «για εμάς τους απατεώνες ορθόδοξους»

Δεν ήταν έγινε γνωστός γιατί μασά τα λόγια του ο γνωστός ψυχίατρος, Γιάγκος Μικελλίδης, ο οποίος προχώρησε σε ένα καυστικό απολογισμό της χρονιάς που φεύγει και μιλά για την νοοτροπία μας, που συνεχίζουμε να ζούμε σαν λαός της μίζας, ενώ μιλώντας για τους ξένους δυνάστες της Κύπρου, τολμά να πει ότι κανένας δεν μπορεί να με εμάς τους απατεώνες τους ορθόδοξους.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε στη σελίδα του στο Facebook, ο γνωστός Κύπριος ψυχίατρος.

«Πεύκα παντού. Πεύκα διαφόρων ειδών και ποιοτήτων, κυπριακά αλλά και ξένα. Διερωτώμαι τι γίνεται. Επικρατεί μια χαώδης κατάσταση. Μέχρι να βγούμε από το ένα σκάνδαλο μπαίνουμε στο άλλο. Οι λίστες με αυτούς που έφαγαν και συνεχίζουν να τρώνε είναι αναρτημένες καθημερινά στις εφημερίδες, όπως τα ζώδια. Τώρα στη Δρομολαξιά, φάγανε ή δεν φάγανε; Κι αν φάγανε, φάγανε τον αγλέορα ή ψιλοπράματα; Στη λίστα παρελαύνουν όλοι, ο ένας πίσω από τον άλλο, με κούφια ονόματα, ποταπά και δίπλα το ποσό. 

Οι developers στενά μαρκαρισμένοι, ο Λεπτός, Πασιής, ο Σιήσκας, καπαρτίζουν μέσα στο ηρωικό εορτολόγιο. Μας εξεσηκώσαν από τα χωριά μας αυτοί όλοι οι γαδάροι πριν πενήντα χρόνια για να μας δείξουν ένα καινούργιο κόσμο. Οι μισοί φύγανε μετά την Αγγλοκρατία γκαρσόνια στην Αγγλία και φισιάδες στα seasites, άλλοι μετά το 74 και οι τελευταίοι συνεχίζουν να παίζουν τους αππάρους τους στο Λονδίνο συζητώντας για το Grace Kelly αν θα έπρεπε να έρθει πρώτο ή δεύτερο. Τα χρόνια πέρασαν, γίναμε χειρότεροι, οι ίντριγκες και τα κόλπα γίνανε πιο πολύπλοκα, οι πολιτικοί πιο διεφθαρμένοι και οι μίζες κυριάρχησαν του σύμπαντος. Το εβραίικο αίμα μέσα μας άρχισε να ξεχυλίζει και να χύνεται παντού.

 Οι Σιμήτες κατέλαβαν ξανά την Κύπρο. Έχουμε τζιαι τούτους τους γέρημους της Τρόικας να φορούν τα κοστουμούθκια τους να βαστούν τις executive βαλιτσούδες τους και να πηαίνουν τζιαι νάρκουνται με ύφος 7 καρδιναλίων προσπαθώντας να μας βάλουν τερπιέ, εμάς τους χώρκατους της Ευρώπης και να μας οδηγήσουν στη σωστή και τίμια σκέψη. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι προτεστάντες, είναι αδύνατον να συναγωνιστούν με εμάς τους απατεώνες τους ορθόδοξους. Μην εντυπωσιαστείτε όταν μάθετε ότι οι Ανατολικοί Ορθόδοξοι έχουν φάει όλα τα ριάλια της Ευρωπαικής Ένωσης.

Κόσμος έρχεται και κόσμος φεύγει κι εμείς τους κοιτάμε προβληματισμένοι και σκεφτόμαστε ποια κομπίνα να τους στήσουμε για να πληρώσουμε λιότερα και να αρπάξουμε περισσότερα. Κατά καιρούς επισκεπτόμαστε και τους μέντορες μας τους καλαμαράδες για να μας δώσουν γραμμή και να μας εξηγήσουν τα τεκταινόμενα. Φυσικά και μόνο η σύγκριση με τους καλαμαράδες δείχνει την ανεπάρκειά μας διότι είναι σαν να συγκρίνεις ένα διαμάντι σαράντα καρατίων με μια πέτρα. 

Κι έτσι ο χρόνος περνά και εφτάσαμε το 2014 φτωσιοί τζιαι πρόσφυγες, αλλά μεγάλοι ξικοκκαλιστές έτοιμοι να θυσιάσουμε τα πάντα υπέρ βωμών και εστιών αλλά να μεν φυστούμε κόπο για να επιτύχουμε την παλιγενεσία. Φαίνεται αγαπητοί μου αναγνώστες ότι είμαστε από τους μεγαλύτερους παγαπόντες της Ευρώπης τζιαι φαίνεται ότι μόνο ο βούρτουλας μπορεί να μας συνετίσει αλλά εμείς θα συνεχίζουμε μες την αγκαλιά της Ευρώπης και σύκειμαι.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένους γάλους.»

- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου