Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Φιλική νίκη

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στα Ψαχνά 2-0 του Ηρακλή με σκόρερ τους Δώνη και Τριανταφυλλόπουλο, όμως θα μπορούσε να κάνει τη διάθεσή του ευκαιρίες βάζοντας μεγαλύτερη δημιουργικότητα στο παιχνίδι του.

Με τη νίκη έφυγε ο Παναθηναϊκός από τα Ψαχνά επικρατώντας σε φιλική αναμέτρηση του Ηρακλή με σκορ 2-0. Το σκορ για τους «πράσινους» άνοιξε ο Χρήστος Δώνης με εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ στο 26’ ενώ στο 86’ ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος με κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε αρκετή διάθεση από τους παίκτες του οι οποίοι ήταν αρκετά κινητικοί και στα δύο ημίχρονα όμως τους έλειψε η δημιουργικότητα από το παιχνίδι τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δημιουργήσουν ουσιαστικές απειλές στην αντίπαλη εστία. Όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι, οι «πράσινοι» έδειξαν αρκετά σταθεροί πλην δύο περιπτώσεων όπου Καρνέζης και Ταμπάκης, αντίστοιχα, κράτησαν το «μηδέν».

Τραυματίας αποχώρησε στο 31’ ο Διαμαντής Χουχούμης. Ο νεαρός μπακ του «τριφυλλιού» ένιωσε ένα τράβηγμα και στη θέση του πέρασε ο Νάνο, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα.

Το ματς:

Αρκετά μουδιασμένες ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες την αναμέτρηση. Ο Παναθηναϊκός στο 4-3-3 του Γιάννη Αναστασίου τα βρήκε δύσκολα στα πρώτα λεπτά απέναντι στην μαζική άμυνα του Ηρακλή Ψαχνών. Χαρακτηριστικό, ότι οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις μέχρι το πρώτο 20λεπτο ενώ ούτε και οι γηπεδούχοι απειλούσαν. 

Από τη στιγμή, που οι «γαλανόλευκοι» θέλησαν να γίνουν πιο επιθετικοί άρχισαν και τα προβλήματα στην άμυνά τους. Οι χαφ του Παναθηναϊκού βρήκαν περισσότερους χώρους και ανάγκασαν τον Πουρή σε αρκετές επεμβάσεις, όμως το σουτ του Χρήστου Δώνη δεν… πιανόταν και ήταν αυτό που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα του Αναστασίου να έχει τον πλήρη έλεγχο στο γήπεδο και τον Ηρακλή να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο.

Φανερά αποσυντονισμένες από τις πολλές αλλαγές στην ανάπαυλα μπήκαν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο 45λεπτο. Οι «πράσινοι» ήταν αρκετά κινητικοί όμως τους έλειψε η τελική πάσα προκειμένου να δημιουργήσουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. 

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Ηρακλή Ψαχνών και πάλι προσπαθούσαν να «χτυπήσουν» με αντεπιθέσεις δίνοντας ιδιαίτερη βάση στο ανασταλτικό κομμάτι. Μάλιστα αν ο Ντάνιελ ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να είχε φέρει το παιχνίδι στα ίσα, μέχρι το τέρμα του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου στο 86ο λεπτό, που «κλείδωσε» τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Ταμπάκης (46' Καπίνο), Σπυρόπουλος, Χουχούμης (31' Nάνο), Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Μέντες (46' Λαγός), Ζέκα (46' Σταματάκης), Δώνης (46' Αναστασόπουλος), Ντίνας (46' Κουσίδης), Μπαϊράμι (46' Μουζακίτης), Γιαννιτσάνης.

Ηρακλής Ψαχνών: Πουρής (Αθανασόπουλος), Στουρνάρας (Χασαπίδης), Παλαιολόγος (Δημητρακόπουλος), Νικολόπουλος (Βάρδας), Λάμπρου, Γκεβίσης, Φελέκης (, Ευσταθίου, Επιτροπάκης (Γκάβαλης, Πολίτης) Σπανός, Ντάνιελ (Φράγκος)

Πηγή: http://24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου