Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Λάβετε θέσεις: Την ερχόμενη Δευτέρα μαθαίνουν τους ανίιπαλούς τους στο Europa League Ανόρθωση και Ομόνοια

Την ερχόμενη Δευτέρα οι πρώτες Ευρωπαϊκές κληρώσεις για τη σεζόν 2013-2014.Στις 24 Ιουνίου θα γίνουν οι κληρώσεις για τον πρώτο και δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και του Europa League και την ημέρα αυτή, θα μάθουν τους πρώτους αντιπάλους στην Ευρώπη η Ομόνοια και η Ανόρθωση.

Οι δύο ομάδες αρχίζουν πρώτες τις Ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, αφού συμμετέχουν στο 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι αγώνες τους θα γίνουν στις 18 και 25 Ιουλίου.

Το ΑΠΟΕΛ θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο στο Champions League στις 19 Ιουλίου αφού αρχίζει τις υποχρεώσεις του από τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Την ίδια ημέρα, θα μάθουν τους αντιπάλους τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League η Ομόνοια και η Ανόρθωση, με την προϋπόθεση ότι θα ξεπεράσουν τα πρώτα τους εμπόδια.

Στις 9 Αυγούστου θα γίνουν οι κληρώσεις για τα play-off του Champions League και του Europa League.

Τότε, θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο στην Ευρώπη ο Απόλλωνας ο οποίος αρχίζει την προσπάθεια του από τα play-off του Europa League.

Η κλήρωση των ομίλων του Champions League θα γίνει στις 29 Αυγούστου και η κλήρωση των ομίλων του Europa League θα γίνει στις 30 Αυγούστου.

Πηγή: newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου