Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

100δες αυτοκίνητα ε/κ εγκλωβισμένα στο οδόφραγμα Λιμνίτη

Προσκόμματα στην ελεύθερη διέλευση των οχημάτων E/κ, από και προς τα κατεχόμενα, προβάλλουν οι κατοχικές αρχές.
Απίστευτη ταλαιπωρία βιώνουν από το πρωί εκατοντάδες Ε/κ, οι οποίοι πέρασαν στα κατεχόμενα από το οδόφραγμα Αστρομερίτη, με σκοπό να μεταβούν στον Κάτω Πύργο, μέσω του οδοφράγματος Λιμνίτη. Οι κατοχικές αρχές και τα λεγόμενα «τελωνεία», ενώ επέτρεψαν στους οδηγούς να περάσουν από το οδόφραγμα Αστρομερίτη προς τα κατεχόμενα, δεν τους επιτρέπουν να εξέλθουν από το Λιμνίτη προς τον Κάτω Πύργο.

Επικαλούνται προβλήματα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και έλλειψη προσωπικού. Την ίδια ώρα, ωστόσο, η διέλευση των Τ/κ γίνεται κανονικά και χωρίς προβλήματα.

Για απίστευτο συνωστισμό 100 και πλέον οχημάτων στο οδόφραγμα Λιμνίτη, κάνει λόγο ο Κοινοτάρχης Κάτω Πύργου, Κώστας Μιχαηλίδης, αποδίδοντας σκοπιμότητα στις κατοχικές αρχές, που προβάλλουν προσκόμματα και αστείες δικαιολογίες, καθώς δεν επιθυμούν την ανάπτυξη του Κάτω Πύργου.

Μιλώντας στο Sigmalive ο κοινοτάρχης ανέφερε ότι ο κόσμος είναι ταλαιπωρημένος, ενώ υπάρχει και μια έγκυος γυναίκα, η οποία είναι ανάγκη άμεσα να περάσει στις ελεύθερες περιοχές.

Πηγή: sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου