Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ασέλγησε σε 11χρονο κορίτσι μπροστά σε κάμερα – VIDEO

- Ο ΔΡΑΣΤΗΣ -
Ένας 33χρονος σερβιτόρος,από την Γκόα της Ινδίας,παρενόχλησε σεξουαλικά ένα 11χρονο κορίτσι,περιστατικό το οποίο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Ο Ινδός εργαζόταν στο κρουαζιερόπλοιο Disney Dream,με λιμάνι εκκίνησης τη Φλόριντα και προορισμό τις Μπαχάμες,με το οποίο έκανε διακοπές το 11χρονο κορίτσι μαζί με την αδελφή του και τη γιαγιά του.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το περιστατικό,που εκτυλίχθηκε μέσα στο ασανσέρ του πλοίου.Το παιδί βρισκόταν μέσα στο ασανσέρ και ο 33χρονος μπήκε μετά,με το σώμα του να φράζει το οπτικό πεδίο της κάμερας.



Το παιδί ενημέρωσε αμέσως τη γιαγιά του,η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τους υπεύθυνους του κρουαζιερόπλοιου.Ο σερβιτόρος αναγνωρίσθηκε αμέσως από τον υπεύθυνο της τραπεζαρίας,από το υλικό των καμερών.


Σύμφωνα με την καταγγελία του κοριτσιού,ο 33χρονος της άγγιξε το στήθος και τη φίλησε στο στόμα.

Ο ίδιος το παραδέχθηκε κατά την ανάκρισή του, συγκεκριμένα κατέθεσε ότι “ Την άγγιξα στο δεξί της στήθος με το αριστερό μου χέρι”.

Όταν το πλοίο έφτασε στο λιμάνι Νασάου στις Μπαχάμες,ο Ινδός απολύθηκε,του δόθηκαν χρήματα για να επιστρέψει στην Ινδία,χωρίς όμως να του ασκηθεί ποινική δίωξη.







Πηγή:newsit.gr 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου