Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Οι δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν θα είναι παροδικές, αρκεί να δουλέψετε επίμονα. Ένα δώρο θα σας φέρει χαμόγελα.

TΑΥΡΟΣ Μην εκπλαγείτε αν δείτε ότι η συναισθηματική και η σωματική υγεία σας βελτιώνετα. Το έχετε τόσο ανάγκη άλλωστε μετά τα τόσα προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ Είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και αισθησιασμό, νιώθοντας την ανάγκη για ασφάλεια, βάθος και ειλικρίνεια. Έρχονται καλύτερες μέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Αν είσαι ένας δεσμευμένος, σήμερα δείξε έμπρακτα το ενδιαφέρον στη σχέση σου και μην παραμελείς άλλο το σύντροφό σου. Good news στα επαγγελματικά σου.

ΛΕΩΝ Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και συνέπεια. Ετοιμάζει συνάδελφος πισώπλατη μαχαιριά στην δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Αν δεν είστε σε σχέση αυτή την εποχή, τα κριτήρια επιλογής θα πρέπει να είναι πιο ουσιαστικά από το να περνάτε απλώς καλά. Οικονομικη ανοδος.

ΖΥΓΟΣ Η τύχη είναι με το μέρος σας και σας βοηθά να πετύχετε ότι επιθυμείτε. Λάθη παλιά μην τα επαναλάβεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Μην πέσετε στην παγίδα του και μη διακινδυνεύσετε μια σίγουρη και ικανοποιητική σχέση για κάτι εφήμερο, που ναι μεν έχει πάθος, αλλά όχι πολλές πιθανότητες επιβίωσης αφότου φύγει η λάμψη του καινούργιου.

ΤΟΞΟΤΗΣ Μόνο εσύ ορίζεις το μέλλον σου! Τώρα δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη και τα καλύτερα έρχονται. Οικονομικά θα βρεις τα πόδια σου γιατί ξέρεις να εκτιμάς το χρήμα. 

ΑΙΓΩΚΕΡΟΣ Όσοι είστε αδέσμευτοι μην πείτε όχι σε όσους προσπαθούν να σας πλησιάσουν, αλλά να είστε προσεκτικοί σε αυτά που θα σας υποσχεθούν, ώστε να ακολουθήσετε ασφαλή μονοπάτια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Εγκαινιάζεται ένας νέος κύκλος στην προσωπική σας ζωή, που θα κρατήσει μέχρι τον Ιούλιο. Σας βοηθάει αυτή η περίοδος να έρθετε κοντά στο σύντροφό σας, να του εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να γεφυρώσετε διαφορές

ΙΧΘΕΙΣ Είστε αρκετά ψυχρή στον έρωτα. Σε περίπτωση που δεν έχετε ανταπόκριση από το άτομο που σας ενδιαφέρει

Πηγή: www.showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου