Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Δεν θα προλάβει να αναπνεύσει ο Βέργας: Μετά την υπόθεση με τα sms πιθανή η νέα σύλληψη του σήμερα για την συναυλία Ρουβά

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές του Tothemaonline.com, με την λήξη της προσωποκράτησης του σήμερα για την υπόθεση αποστολής των απειλητικών sms στην υπόθεση διαχωρισμού οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί, ο δήμαρχος Πάφου αναμένεται πιθανότατα να συλληφθεί εκ νέου, για την δεύτερη υπόθεση στην οποία εκκρεμούν καταγγελίες εναντίον του.

Το δεύτερο απανωτό κτύπημα για τον Σάββα Βέργα, έρχεται την ίδια ημέρα με τη λήξη της 8ημερης προσωποκράτησης του.

Πριν προλάβει να απαπνεύσει αέρα ελευθερίας, ο δήμαρχος Πάφου, πιθανόν να συλληφθεί εκ νέου, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Tothemaonline.com, όχι στη βάση των καταγγελιών που εκκρεμούν εναντίον του στην υπόθεση Aristo, αλλά σε ότι αφορά τις κινήσεις του Βέργα για την διοργάνωση της «φιλανθρωπικής συναυλίας» με τον ελλαδίτη καλλιτέχνη, Σάκη Ρουβά.

Η αστυνομία είχε αρχίσει εντατικές έρευνες από την περασμένη Δευτέρα για διερεύνηση των στοιχείων, με τον φάκελο της υπόθεσης να οδηγείται στη νομική υπηρεσία, η οποία όπως όλα δείχνουν έκρινε ότι δικαιολογείται εκ νέου σύλληψη του υπόπτου.

Τα χρήματα από τη συναυλία του Σάκη Ρουβά προορίζονταν για την ενίσχυση του κοινοτικού παντοπωλείου Πάφου, το οποίο, όπως όλα δείχνουν δεν έλαβε σεντ από τις εισπράξεις, την ίδια στιγμή που ακολούθησαν καταθέσεις με μεγάλα χρηματικά ποσά στον τραπεζικό λογαριασμό της υπαλλήλου του Δήμου Πάφου, Μαρίας Σολομωνίδου.

Ύποπτες και για άλλες «φιλανθρωπίες»

Στο μεταξύ, όπως όλα δείχνουν η δράση του Βέργα και της 33χρονης συνεργάτιδάς του Μαρίας, επεκτεινόταν και σε άλλες «φιλανθρωπικές» πρωτοβουλίες, με διαφορετικούς καλλιτέχνες, για ενίσχυση διαφορετικών ιδρυμάτων της πόλης.

Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου ισχυρίζονται πως τα χρήματα από gala dinner που έγινε πέρσι τα Χριστούγεννα σε ξενοδοχείο της Πάφου, δεν κατέληξαν στο ίδρυμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες ΚΙΒΩΤΟΣ. Πρόκειται για δείπνο με εισιτήριο 75 ευρώ σε πολυτελές ξενοδοχείο, στο οποίο τραγούδησε αφιλοκερδώς ο Γιάννης Πλούταρχος.

Πηγή: www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου