Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΕΛ: Θα την βοηθήσει αρκετά…

Από νωρίς στο πρωτάθλημα έδειξε τι κοντάρια μπάλα γνωρίζει ο Ντάνιελ Τιάγκο Ντουάρτε (Ντανιελζίνιο), αφού ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΛ, ήταν κίνδυνος θάνατος στον αγώνα με τη Δόξα. 

Μάλιστα ο 26 χρονος Βραζιλιάνος άνοιξε το χορό των τερμάτων στο Μακάρειο στάδιο, και όποτε κρατούσε την μπάλα, σχεδόν πάντα έβγαινε κάτι καλό από τα πόδια του.

Ο Ντανιελζίνιο, όπως φαίνεται αναμένεται να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής των γαλαζοκιτρίνων. Μπορεί να κρατήσει την μπάλα, να διεισδύσει στην αντίπαλη περιοχή, ενώ πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να του πάρει την μπάλα από τα πόδια. Μπορεί να παίξει άνετα το ένας εναντίων ενός και παράλληλα ξέρει που θα σταθεί περιμένοντας την μπαλιά. Αυτό έγινε και στο πρώτο τέρμα των γαλαζοκιτρίνων της λεμεσού στον αγώνα με τη Δόξα.

Σίγουρα ο Βούλγαρος τεχνικός της ΑΕΛ, αλλά και ο κόσμος της ομάδας θα περιμένει ακόμη περισσότερα από τον νεαρό επιθετικό. Αν δουλέψει σωστά σ’ αυτόν τον δύσκολο χρόνο για την ομάδα της λεμεσού, τότε πολύ θα ενδιαφερθούν να τον αποκτήσουν γιατί πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί άνετα και στις τρεις θέσεις της επιθετικής γραμμής.

Πηγή: www.sigmalive.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου