Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Η απώλεια έχει δύο σκέλη

Μάρτυρες άλλης μιας ποδοσφαιρικής αδικίας στάθηκαν χθες οι Ομονμοιάτες. Η λανθασμένη απόφαση περί καταλογισμού κόκκινης κάρτας στο Στεπάνοφ (είναι σαφές ότι μπάλα βρήκε το χέρι του παίκτη, όχι το χέρι την μπάλα), διαδραμάτισε το δικό της ρόλο στην έκβαση του αγώνα, γεγονός που εντείνει την προκατάληψη που υπάρχει στον κόσμο της Ομόνοιας για τη διαιτησία. Αύριο το ΔΣ στην τακτική του συνεδρία θα εξετάσει το θέμα.

Η χθεσινή διαιτησία είναι η μία όψη του νομίσματος. Υπάρχει και η όψη της εμφάνισης της ομάδας. Μια όψη που δεν ικανοποίησε και χρειάζεται βελτίωση. Το 1-0 που πέτυχε ο Ποτέ έδωσε ώθηση στην Ομόνοια να πατήσει καλύτερα στο γήπεδο, να επιβληθεί και να ζητήσει το δεύτερο γκολ που θα έκρινε σε μεγάλο βαθμό τον αγώνα. Δεν έγινε όμως κάτι τέτοιο και η ομάδα έμεινε στο εύθραυστο 1-0.


Για το μετά την αποβολή του Στεπάνοφ διάστημα δεν μπορεί να γίνει αρνητική επισήμανση γιατί η θέση της ομάδας ήταν ιδιόμορφη και δύσκολη, αφού έπρεπε να κρατηθεί μια ισορροπία. Από τη μια οι ποδοσφαιριστές ήθελαν να επιτεθούν και να σκοράρουν, από την άλλη όμως έπρεπε να μην αφήνουν ανοικτούς χώρους πίσω γιατί θα ήταν πιο εύκολο για τον αντίπαλο να σκοράρει.

Το επιβαλλόμενο αυτήν τη στιγμή είναι η Ομόνοια (προστατεύοντας τον εαυτό της), να μην επικεντρώσει την προσοχή της στη διαιτησία γιατί κάτι τέτοιο αποπροσανατολίζει τους ποδοσφαιριστές επηρεάζοντας τους ψυχολογικά και βέβαια να διορθώσει τις αγωνιστικές αδυναμίες που παρουσιάστηκαν για να προχωρήσει στην προσπάθεια βασισμένη στην καλή εικόνα που παρουσίασε στις Ευρωπαϊκές της εμφανίσεις.

Πηγή: www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου