Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Κλείνουν γραφεία ΑΗΚ και ΑΤΗΚ για τρεις ώρες την Παρασκευή – θα υπάρξουν διακοπές ρεύματος;

Τελείωσε πριν από λίγο η σύσκεψη στη ΣΕΚ όπου αποφασίστηκε η απεργία να πραγματοποιηθεί μεταξύ των ωρών 7:30 – 10:30 την ερχόμενη Παρασκευή .

Συμφώνησαν τελικά, μετά από ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της ΣΕΚ, να προχωρήσουν σε τρίωρη απεργία, ως ένα πρώτο μέτρο αντίδρασης στην πρόθεση της Κυβέρνησης για φορολόγηση του εφάπαξ ποσού στη δημόσια υπηρεσία.

Όπως μας αναφέρθηκε, τα γραφεία εξυπηρέτησης των ημικρατικών οργανισμών, μεταξύ αυτών ΑΗΚ και ΑΤΗΚ και Αρχή Λιμένων, θα είναι κλειστά για το κοινό, ενώ δεν θα υπάρχουν συνεργεία έξω στους δρόμους, μεταξύ των ωρών 7:30-10:30 π.μ.

Όπως μας αναφέρθηκε από υψηλόβαθμο στέλεχος της ΣΕΚ, στόχος δεν είναι να ταλαιπωρηθούν οι πολίτες, αλλά να σταλεί ένα μήνυμα, ότι τα συνταξιοδοτικά ωφελήματα και η διαφοροποίηση των αποκοπών είναι βασικά θέματα των εργαζομένων, που τους απασχολούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των δύο μεγάλων συντεχνιών, ΣΕΚ και ΠΕΟ, υπήρξε προσυνεννόηση από το πρωί και όπως όλα δείχνουν, οι ίδιες αποφάσεις θα τροχοδρομηθούν και από πλευράς της συνδικαλιστικής συντεχνίας του ΑΚΕΛ, η οποία συνεδριάζει αυτή την ώρα.

Δεν αποκλείεται από την τρίωρη προειδοποιητική απεργία να σημειωθούν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και τις τηλεπικοινωνίες, εντούτοις θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας, για αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.

Πηγή: www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου