Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΙΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Καινούργιες προοπτικές στη δουλειά σας. Δεχτείτε πρόταση που θα σας γίνει. Ίσως και να αλλάξετε πόλη, να κουραστείτε, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Μην αδιαφορείτε περιμένοντας πάντα από τους άλλους. Στηριχτείτε στον εαυτό σας για τις υποχρεώσεις. Όλα θα είναι βολικά. Μην αγχώνεστε, δε χρειάζεται. 

ΤΑΥΡΟΣ Είστε σεξουαλική προσωπικότητα. Διεκδικείστε το σύντροφό σας, εκφραστείτε ελεύθερα. Οι έντονες στιγμές θα σας χαλαρώσουν και θα σας φέρουν πιο κοντά. Αντιδράστε ψύχραιμα όσο περίεργα κι αν θα είναι αυτά που θα σας εκμυστηρευτούν. Έχετε την ικανότητα χειρισμού του λόγου και ευστροφία. 

ΔΙΔΥΜΟΙ Ξεκινήστε δίαιτα άμεσα. Έχετε επιβαρύνει την υγεία σας μα τις καταχρήσεις τελευταία . Μην παραμελείτε τον εαυτό σας, δεν ωφελεί. Οικονομική βοήθεια προβλέπεται να δεχτείτε. Έχετε τους φίλους σας με το μέρος σας ακόμη κι αν δε σας το δείχνουν συχνά. 

KΑΡΚΙΝΟΣ Σε αντιπαράθεση θα έρθετε με συναδέλφους. Έντονες διαφορές σε απόψεις και χειρισμούς. Εάν υπερισχύσει η άποψή σας, θα δικαιωθείτε και με τα αποτελέσματα. Δαπανήστε χρήματα για τον εαυτό σας, διασκεδάστε με φίλους ή μείνετε σπίτι μόνο αν θα περάσετε φλογερές στιγμές με το σύντροφο σας. 

ΛΕΩN
Θα έχετε εκπλήξεις από το φιλικό σας περιβάλλον. Μετά από αρκετό καιρό συναντιέστε με φίλους. Ευνοείται η επικοινωνία μεταξύ σας. Κανονίστε μια εκδρομή για να ξεφύγετε. Αγχώνεστε στη δουλειά και χρειάζεται να ξεκουραστείτε για να πάρετε δυνάμεις να προχωρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Είστε αξιαγάπητοι, κάντε καινούργιες παρέες και θα περάσετε όμορφα. Δε χρειάζεται να δώσετε πληροφορίες για τη ζωή σας. Αν έχετε προσωπικά προβλήματα το να κλειστείτε στον εαυτό σας δε θα ωφελήσει. Συζητήστε με ένα φίλο που ίσως σας βοηθήσει ή βγείτε έξω για να ξεχαστείτε

ΖΥΓΟΣ Προβλήματα στην εργασία σας. Ενδεχομένως και να σταματήσετε. Μην αντιδράτε στους κανόνες όσο έχετε ανάγκη τα χρήματα και δε βρίσκετε τίποτε καλύτερο. Ανέλπιστη επαγγελματική πρόταση. Μπορεί τα χρήματα να μην είναι πολλά, αλλά οι προοπτικές είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές. Η επικοινωνία με την οικογένειά σας ευνοείται σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάποιο πρόβλημα υγείας μπορεί να σας φοβίσει, αλλά μην τρομάζετε. Φροντίστε να ξεκουραστείτε και όλα θα είναι εντάξει. Μην αντιδράσετε σε τυχόν αρνητικά σχόλια συναδέλφων. Ίσως κάποιοι φθονούν την εξέλιξή σας. Συνεχίστε να εργάζεστε όπως πρέπει και μην ανησυχείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ Το ταίρι σας θα έχει παράπονα σήμερα. Ακούστε προσεκτικά ότι έχει να σας πει, και στη συνέχεια δώστε τις ανάλογες απαντήσεις. Μη μαλώστε, δε σας συμφέρει. Προβλήματα επικοινωνίας στη σχέση σας. Χαλαρώστε, συζητείστε και βρείτε λύσεις με ηρεμία και ψυχραιμία. Θα σας επιστραφούν χρήματα που είχατε δανείσει

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η σεξουαλική σας επιθυμία εντυπωσιάζει το σύντροφο. Φροντίστε να εκφράζεστε πιο συχνά έτσι, αρκεί να το νιώθετε πραγματικά. Αισιοδοξία στον ορίζοντα. Έχετε ενεργητικότητα και καλή διάθεση. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να πράξετε όπως πρέπει στα επαγγελματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μη πιστεύετε ότι ακούτε. Ακόμη και καλοί φίλοι φθονούν για την επιτυχία σας. Μην εμπιστεύεστε τα σχέδιά σας στους άλλους. Ανέλπιστα έσοδα την κατάλληλη στιγμή. Μη κάνετε αλόγιστες δαπάνες, καλύψτε παλιότερες οφειλές. Κάντε και ένα δώρο για τον εαυτό σας μια φορά.
 
ΙΧΘΕΙΣ Δύσκολη μέρα σήμερα. Πολλή πίεση με τη δουλειά. Χαλαρώστε και ξεκουραστείτε. Προτιμήστε να καθίσετε στο σπίτι το βράδυ. Προβλήματα στην οικογένειά σας προκύπτουν. Βοηθήστε όσο μπορείτε. Οι γονείς υπολογίζουν στη βοήθεια των παιδιών τους όταν τη χρειαστούν.

Source : www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου