Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Πιο έμπειρος για να διαχειριστεί το πρόγραμμα

Για τον αγώνα με την Αγία Νάπα έχει επικεντρωθεί στον Απόλλωνα, καθώς οι «κυανόλευκοι» θέλουν να πετύχουν δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, έτσι ώστε να μην χάσουν επαφή με την κορυφή και να πάνε με καλή ψυχολογία κόντρα στην Ζυρίχη στο ΓΣΠ.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου καταστρώνει τα πλάνα του, έχοντας υπόψη το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα που ακολουθεί σε Κύπρο και Ευρώπη. Άλλωστε, το γεγονός αυτό ήταν σύνηθες φαινόμενο την περσινή περίοδο για τον Απόλλωνα και όπως ανέφερε ο Κύπριος τεχνικός είναι πιο έμπειροι για να το αντιμετωπίσουν.

Το πρωί ιατρικά και το απόγευμα Κολόσσι
Η τεχνική ηγεσία θα αναμένει σήμερα στο Κολόσσι τον Φαμπρίς Ολίγκα, καθώς ο Καμερουνέζος βρίσκεται στην Κύπρο από χθες βράδυ. Το πρωί θα περάσει από ιατρικά και τα διαδικαστικά και το απόγευμα αναμένεται να προπονηθεί για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα.

Με μάσκα ο Στυλιανού
Από την προπόνηση θα απουσιάζουν και σήμερα οι διεθνείς Μερκής και Αγγελή. Οι τραυματίες Χάμπος Κυριάκου, Άμπραχαμ Γκίε και Μιχάλης Φανή εξακολουθούν να προπονούνται ατομικά, ενώ ο Μάριος Στυλιανού ανέβασε ρυθμούς φορώντας πλέον την ειδική προστατευτική μάσκα.

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου