Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα πραγματοποιεί σήμερα ο νέος πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Έρντογαν, εν μέσω διαδηλώσεων από Τουρκοκυπρίους.

Η Λευκωσία τελεί εν αναμονή των μηνυμάτων που θα στείλει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Τουρκίας, έχοντας ήδη δηλώσει επανειλημμένα ότι αναμένει έμπρακτη απόδειξη της βούλησης της Άγκυρας για επίλυση του Κυπριακού. 
 
Ο Τούρκος πρόεδρος αναμένεται να αφιχθεί στα κατεχόμενα το μεσημέρι και θα έχει συνομιλίες με τον Ντερβίς Έρογλου, μετά το πέρας των οποίων θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου. Το απόγευμα θα συναντηθεί με τους ηγέτες των τουρκοκυπριακών κομμάτων, ενώ συνάντηση θα έχει και με την ηγεσία του τουρκικού στρατού στα κατεχόμενα. 
 
Ο Ταγίπ Έρντογαν θα αναχωρήσει από τα κατεχόμενα στις 9 το βράδυ. Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του Ταγίπ Έρντογαν εκτός Τουρκίας, αφότου εξελέγη προέδρος.
Διαδηλώσεις Τ/κ εναντίον επίσκεψης Ερντογάν στα κατεχόμενα Διαδηλώσεις εναντίον της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην κατεχόμενη Κύπρο άρχισαν να πραγματοποιούν από χθες, Κυριακή, στην κατεχόμενη Λευκωσία Τουρκοκύπριοι, οι οποίοι συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους εκ νέου σήμερα το απόγευμα, στο πάρκο Καγκλαγιάν.

 Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, εκπρόσωποι του Κόμματος Ενωμένης Κύπρου (BKP), του Σοσιαλιστικού Κόμματος Κύπρου (KSP) και του Κόμματος Νέα Κύπρος (YKP), κάποιων συνδικαλιστικών οργανώσεων και ΜΚΟ συγκεντρώθηκαν κοντά στην πύλη Κερύνειας στην κατεχόμενη Λευκωσία, χθες βράδυ. 
 
Η ομάδα ήθελε να στήσει σκηνή αλλά η `αστυνομία` δεν τους άφησε λέγοντας τους ότι δεν είχαν την απαραίτητη άδεια. Οι οργανωτές συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου σήμερα στο πάρκο Καγκλαγιάν στην κατεχόμενη Λευκωσία, στις 16.00. Μιλώντας εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής ο ακτιβιστής Ναζέν Σανσάλ ανέφερε χθες ότι η εκδήλωση διαμαρτυρίας τους εναντίον της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στην Κύπρο πραγματοποιείται με επιτυχία, προσθέτοντας ότι θα βρεθούν ξανά στους δρόμους σήμερα Δευτέρα.

Πηγή: www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου