Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ετοιμαστείτε: Διεθνής διαγωνισμός Pole Dancing στην Κύπρο – Έρχονται γυναίκες και άντρες επαγγελματίες από όλο τον κόσμο

Ο διεθνής διαγωνισμός Pole dancing, «PoleArt 2014», θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο «Monte Caputo» της Λεμεσού, από τις 29 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου του 2014.

Οι καλύτεροι pole dancers του κόσμου, θα διαγωνιστούν και θα επιδείξουν τις τεχνικές τους στο συγκεκριμένο είδος χορού, ενώ οι επικρατέστεροι, θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό gala show, διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο, ύψους 22.000 ευρώ.

Οι διαγωνιζόμενοι θα διαγωνιστούν σε πέντε κατηγορίες:
Επαγγελματική Κατηγορία (Άνδρες)
Επαγγελματική Κατηγορία (Γυναίκες)
Ημι-επαγγελματική κατηγορία (Γυναίκες)
Ερασιτέχνες(Γυναίκες)
Τζούνιορ

Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από νικητές των διαφόρων παγκόσμιων και εθνικών αγώνων του χορού - Anna de Carvalho, Saulo Σαρμιέντο, Steven Retchless.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάπτυξη και διάδοση του συγκεκριμένου είδους χορού.

Χορευτές οποιασδήποτε εθνικότητας είναι ευπρόσδεκτοι να λάβουν μέρος, εκπρόσωποι όλων των σχολών χορού, στούντιο και οργανισμών, καθώς και οποιοσδήποτε πολίτης άνω των 18 ετών (εκτός από την Κατηγορία Νέων), οι οποίοι πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και διαθέτουν τα προσόντα, για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.

Στις 31 Οκτωβρίου 2014, τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος, θα δοθεί ένα εκπληκτικό gala show το οποίο θα εκτελέσουν οι νικητές του διαγωνισμού, μαζί με τους κριτές.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 100 άτομα, ενώ ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί πριν από τη λήξη της προθεσμίας. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ένα θεαματικό show, στα πρότυπα του «Cirque du Soleil».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρωτάθλημα στο poleart.com.

- Source : www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου