Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Αυτή είναι η παραλία σκύλων στο Νέο Χωριό Πάφου και αν μπορείτε διαβείτε την ή βρείτε χώρο για την πετσέτα σας

Φαίνεται ότι οι ιδιοκτήτες σκύλων, θα πρέπει ή να μάθουν να πηγαίνουν παραλία με το τετράποδο τους φορώντας γαλότσες, ή θα χρειαστεί να αγοράσουν 4Χ4, για να σταθμεύουν ακριβώς μπροστά από το νερό, γιατί και αυτή η παραλία, η οποία υποδείχθηκε απο την Επιτροπή Παραλιών για να απολαύσουν το μπάνιο τους παρέα με τα σκυλιά τους, όπως και οι υπόλοιπες που κρίθηκαν φέτος ως "κατάλληλες" από την Επιτροπή Παραλιών, μοιάζει με ερειπωμένη βραχώδης πεδιάδα.

Εδώ επιτρέπεται να κάνετε μπάνιο το σκύλο σας, αφού αυτή είναι η μία εκ των δύο παραλιών που υποδείχθηκαν ως κατάλληλες από την Επιτροπή Παραλιών στην Πάφο, για τους ιδιοκτήτες σκύλων και βρίσκεται στο Νέο Χωριό.



Μάλιστα, όπως ο ίδιος ο Πρόεδρος της Επιτροπής παραδέχθηκε σήμερα, οι τοπικές αρχές δεν συναινούσαν καν στην προσπάθεια για καθορισμό παραλιών, όπου θα επιτρέπεται το μπάνιο για σκύλους.



Μεγαλόψυχοι προς τους χιλιάδες ιδιοκτήτες σκύλων όπως διαφαίνεται, οι τοπικοί άρχοντες, αρνούνταν ακόμη και να συγκατατεθούν στη χρήση παραλιών σαν αυτές, που δεν θα διανοείτο να πατήσει το πόδι του άνθρωπος, αφού δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση, ενώ καθίσταται επικίνδυνη, τόσο για ανθρώπους, όσο και για ζώα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες.



Το θέμα είναι, πόσο ακόμη θα αντέξουν οι ιδιοκτήτες σκύλων την κοροϊδία, οι οποίοι καταβάλλουν κάθε χρόνο χρηματικά ποσά για τη έκδοση αδειών σκύλου, χωρίς να τους παρέχονται οι ανάλογες ευκολίες, είτε αυτό αφορά την δημιουργία πάρκων σκύλων σε όλους τους δήμους και κοινότητες, είτε τον καθορισμό παραλιών που να μπορούν τουλάχιστον να δουν την άμμο και να απλώσουν την πετσέτα τους.

Σε αντίθεση με την Κύπρο, ορίστε ορισμένες φωτογραφίες από παραλίες άλλων χωρών στην, που δικαιωματικά λέγονται Ευρωπαϊκές.

Iταλία



Oυαλία



Iσπανία



Πηγή: www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου