Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΝΤΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΕ BEACH PARTY &... ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Σε 34 νυκτερινά κέντρα αναψυχής στις επαρχίες Αμμοχώστου και Λευκωσίας διενήργησε ελέγχους χθες βράδυ η αστυνομία, στο πλαίσιο των προσπαθειών για πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και εποπτεία για την πιστή εφαρμογή των προνοιών της Νομοθεσίας, που αφορά στα ιδιωτικά γραφεία παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, τους εργοδοτούμενους φύλακες τους και τους αυτοεργαζόμενους ιδιώτες φύλακες.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η αστυνομία αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, που διενεργήθηκε στην επαρχία Αμμοχώστου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα, τα οποία εξασκούσαν καθήκοντα ιδιώτη φύλακα ασφαλείας, χωρίς άδεια από τον Αρχηγό Αστυνομίας. 

 Επίσης, διενεργήθηκε έλεγχος αναφορικά με ναρκωτικές ουσίες και φρουρούς ασφαλείας και σε οργανωμένο θαλάσσιο πάρτι στην Αγία Νάπα, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε το παράνομο. Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας που διενεργήθηκε στην επαρχία Λευκωσίας, ελέγχθηκαν 20 υποστατικά και έξι πρόσωπα, τα οποία εκτελούσαν χρέη φρουρού ασφαλείας, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε εναντίον τους..

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου