Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Θα βγάζει «φωτιές» στην επίθεση!

Ευχάριστα ήταν τα νέα που προέκυψαν χθες για τους φίλους του Απόλλωνα, αφού υπήρξαν τρεις σημαντικές εξελίξεις στο θέμα του προγραμματισμού.

 Βέβαια, οι δύο ήταν αναμενόμενες, καθώς είχαν δημιουργηθεί τα δεδομένα εδώ και μέρες. Η μεγάλη και σημαντική εξέλιξη όμως ήταν η παραμονή του Γκιέ Γκιέ.

Η διοίκηση κατάφερε να κρατήσει τον Αφρικανό στην ομάδα (για 1+1 χρόνο), γεγονός που ισχυροποιεί την γραμμή κρούσης, καθώς προστίθεται στους Σανγκόι και Ρέζεκ. Σίγουρα, ένας υγιέστατος Γκιέ Γκιέ, ανεβάζει επίπεδο τον Απόλλωνα και βάζει πολλούς πονοκεφάλους στους αντιπάλους.

Περνά από ιατρικά και υπογράφει
Πέραν από τον Γκιέ Γκιέ, στην Κύπρο βρίσκεται από χθες ο Γιαν Ρέζεκ, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά να ενεργοποιηθεί η συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Τσέχος ήταν ο πρώτος παίκτης που υπέγραψε ο Απόλλωνας και έρχεται να δώσει περισσότερη ποιότητα και επιλογές στην γραμμή κρούσης, έτσι ώστε οι «κυανόλευκοι» να μην βασίζονται μόνο σε ένα παίκτη στο σκοράρισμα.

Εξτρέμ και δεξί μπακ
Πλέον, το βάρος πέφτει στην ενίσχυση για το δεξί άκρο της άμυνας, αλλά και στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Από την στιγμή που ο Ρομπέρ προορίζεται για αριστερό μπακ, ο Απόλλωνας χρειάζεται δύο πολύ καλούς ακραίους μεσοεπιθετικούς.

Τουλάχιστον ο ένας θα πρέπει να είναι παίκτης που θα κάνει την διαφορά και σίγουρα καλύτερος από αυτούς που υπάρχουν στην ομάδα.
Η αναζήτηση του Χριστάκη Χριστοφόρου είναι για ένα παίκτη που θα αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης και κοιτάζει τις αγορές της Ισπανίας και της Γαλλίας.

Source : http://www.24sports.com.cy/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου