Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Oλλανδικές αφίξεις και αγωνία για τα μαντάτα...

Ολλανδικές αφίξεις σήμερα στις 19:00 για την Ανόρθωση. Φαν Λεουβέν και Αντρέ Πάους έρχονται το απόγευμα στην Κύπρο και πλέον όλοι οι Ανορθωσιάτες περιμένουν τα νέα από το μεταγραφικό μέτωπο.

Την Τετάρτη ο Χρήστος Πουλλαίδης θα παρουσιάσει τους δύο και επίσημα και ακολούθως θα έχει τετ α τετ μαζί τους όπου θα ενημερωθεί για τις κινήσεις που έκαναν μέχρι τώρα. Το απόγευμα της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη συνεδρία του Δ.Σ. προφανώς για να μελετήσουν την ενημέρωση από τον κ. Λεουβέν και δεν αποκλείεται από Πέμπτη και μετά να πέσει και η πρώτη ανακοίνωση.

Έχει πολλά ονόματα στη λίστα του ο Ολλανδός τεχνικός διευθυντής ενώ με κάποιους παίκτες είναι σχεδόν κλειστή η συμφωνία και απομένει το οκ της διοίκησης.

Η περίπτωση Σνο φαίνεται ότι έχει πολλές δυσκολίες και απομακρύνεται ενώ προτάθηκε και ο Γιώργος Αρέστη που έπαιζε στην ΕΝΠ και θα αξιολογηθεί η περίπτωση του.
Σε μια άλλη εξέλιξη ο Χρήστος Πουλλαίδης είναι σε συζητήσεις με την Gulf Αir για συνεργασία και υπάρχει αισιοδοξία για θετική κατάληξη.

Παράλληλα τα έργα στο Αντώνης Παπαδόπουλος συνεχίζονται και τις τελευταίες μέρες έφυγαν όλες η διαφημίσεις της Quality του Σάββα Κάκου. Όπως έγινε και επίσημα γνωστό ο Ερμής θα παίξει στο ΠΑΠ τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια και το γήπεδο πρέπει να είναι έτοιμο μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Source : www.24sports.com.cy


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου