Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ - Στην ΚΟΠ οι θέσεις των ομάδων

Παραδόθηκαν το μεσημέρι στα αρμόδια όργανα της ΚΟΠ οι θέσεις των δύο ομάδων, ενόψει της αυριανής (22/05) συνεδρίας της δικαστικής επιτροπής, που θα αποφασίσει για την «τύχη» του διακοπέντα αγώνα ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ.

Οι υπεύθυνοι των δύο συλλόγων είχαν ειδοποιηθεί πως θα έπρεπε μέχρι τις 12 το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη (21/05) να παραδώσουν τις γραπτές αγορεύσεις τους και την γραμμή υπεράσπισης τους για τα όσα έγιναν στον αγώνα του Τσιρείου. Η κατάθεση των σχετικών επιστολών έγινε χωρίς προβλήματα, κάτι το οποίο μας επιβεβαίωσαν επίσημα και απ’ τις δύο ομάδες.

Αναμένεται πλέον η ενημέρωση απ’ την Ομοσπονδία προς τους νομικούς της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ, εάν θα παραστούν στην συνεδρία της ΔΕ για να υπερασπιστούν τα σωματεία τους (ακροαματική διαδικασία) ή εάν η εκδίκαση θα γίνει χωρίς την παρουσία δικηγόρων και εκπροσώπων των δύο ομάδων. Η συνεδρία θα ξεκινήσει το απόγευμα της Πέμπτης, χωρίς να έχει ακόμη διευκρινιστεί η ώρα, αφού υπάρχει αρκετή «κίνηση» στα γραφεία της Ομοσπονδίας λόγω του σημερινού τελικού Κυπέλλου.

Ζητώντας κάποιο σχόλιο απ’ τους υπευθύνους των δύο ομάδων σχετικά με τις θέσεις τους, δεν θέλησαν να δηλώσουν κάτι λόγω της νομικής φύσης του θέματος. Απ’ την ΑΕΛ, εκφράζεται αισιοδοξία για την εκδίκαση μετά που οι δικηγόροι της ομάδας παρέδωσαν τις θέσεις τους. Από πλευράς ΑΠΟΕΛ, μας δήλωσαν πως παραδόθηκε το σκεπτικό και πλέον αναμένουν την απόφαση.

Source : www.24sports.com

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου