Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Αναβάθμιση «Αντ. Παπαδόπουλος» για φιλοξενία αγώνων ομίλων UEFA

Ξεκίνησαν από την Τρίτη το πρωί οι εργασίες αναβάθμισης των γηπεδικών εγκαταστάσεων του Συλλόγου, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με στόχο το γήπεδο να εναρμονιστεί σταδιακά με τα κριτήρια της UEFA για διεξαγωγή αγώνων ομίλων ευρωπαϊκών, διασυλλογικών διοργανώσεων.

Σε πρώτη φάση, έγινε αποψίλωση και καθαριότητα της περιοχής πέριξ του σταδίου και του πάρκου «Ειρήνης», στη Δυτική πλευρά. Θα ακολουθήσουν εργασίες εξωραϊσμού και βαψίματος του γηπέδου εσωτερικά και εξωτερικά αλλά και ουσιαστικής αναβάθμισής του.

Θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: βελτίωση του αγωνιστικού χώρου, αναβάθμιση του φωτισμού σε 1500 Lux, νέο σύστημα ηλεκτρονικής επικύρωσης εισιτηρίων βάσει προδιαγραφών UEFA με καλωδίωση οπτικών ινών, μεταφορά των γραφείων στη Δυτική πλευρά του σταδίου, δημιουργία δύο νέων αποδυτηρίων, αναπλήρωση ελαττωματικών καθισμάτων, επιδιόρθωση αποχωρητηρίων, σχεδιασμό για κάλυψη της Νότιας και Βόρειας εξέδρας με στέγαστρο, βελτίωση της μικροφωνικής εγκατάστασης (public announcement), χώρο υποδοχής επισήμων, χώρους φιλοξενίας 250 δημοσιογράφων και μεικτή ζώνη.

Απώτερος στόχος, το γήπεδο να αναβαθμιστεί στην κατηγορία 4, κάτι που θα του επιτρέπει να φιλοξενεί και παιχνίδια της φάσης των ομίλων Europa και Champions League. Για την πρώτη φάση των εργασιών - καθαριότητας και εξωραϊσμού - έχουν εργοδοτηθεί άνεργοι Ανορθωσιάτες.

Source : www.24sports.com

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου