Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - «Βλέπει» σέντερ μπακ και φορ

Προχωρά ο σχεδιασμός την Ομόνοια. Εντάχθηκαν στην ομάδα οι Φοφανά, Γιωργαλλίδης, ενώ επίκειται η ανακοίνωση για την απόκτηση των Οικονομίδη και Ρόντρι, ποδοσφαιριστών που την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκαν στη Δόξα. 

Όλες οι μέχρι τώρα κινήσεις εμπίπτουν στη φιλοσοφία που έχει τεθεί. Λιτότητα και όσο το δυνατό, ελεγχόμενο ρίσκο. Στο στόχαστρο επίσης βρίσκεται κεντρικός αμυντικός που αγωνίζεται σε Κυπριακή ομάδα, φορ από το εξωτερικό, (αγωνίζεται σε «δυνατό» πρωτάθλημα) με βάση δε την πληροφόρηση, ενδεχόμενη ένταξη του θα αποτελέσει και την οικονομική (σε κάποιο βαθμό) υπέρβαση, άλλος ένας φορ, καθώς και Ισπανός πλάγιος μπακ.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, έχει αποχωρήσει ήδη ο Σκέμπρι που θα αγωνίζεται στη Γερμανία, ο Φερναντές και οΜενγκόλο, αναμένεται πολύ σύντομα συμφωνία με τον Τέιλορ, ενώ στη διαδικασία εξόδου είναι οι Αλαμπί και Πλατινί και Θερβέρα. Δεν υπάρχει ακόμη καμία σιγουριά για το μέλλον των Εφραίμ, Ατράντε και Ασίς.

Ανκαι δεν υπάρχει ακόμη ολοκληρωμένη εικόνα, αυτή αναμένεται να διαμορφωθεί μέχρι τις 9 Ιουνίου που αρχίζει η προετοιμασία, οι ενδείξεις οδηγούν σε μια «άλλη» Ομόνοια τη νέα σεζόν.

Στη σημερινή συνεδρία του ΔΣ αναμένεται να παρθεί η απόφαση για το άτομο που θα πλαισιώσει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Επίσης αναμένεται να οριστικοποιηθεί το αθλητικό κέντρο που θα κάνει η ομάδα τη βασική της προετοιμασία.

Source : www.24sports.com

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου