Τρίτη 20 Μαΐου 2014

"ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ" ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ Η ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ

Νύκτα εμπρησμών ήταν η χθεσινή στη Λευκωσία με τους εμπρηστές να ξεσαλώνουν αφού πυρπόλησαν πλυντήριο αυτοκινήτων και αυτοκίνητο σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. 

 Οι φωτιές τέθηκαν με ένα τέταρτο διαφορά.

Προσωπικά και επαγγελματικά τα αίτια λέει, εκ πρώτης όψεως, η αστυνομία. Η θερμή νύκτα άρχισε στη μια τα μεσάνυκτα, όταν εμπρηστές πυρπόλησαν αυτοκίνητο στη Λακατάμια. Το αυτοκίνητο ιδιοκτησία 40χρόνης βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία της. 

 Αμέσως μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς, μέλη της πυροσβεστικής έσπευσαν στην περιοχή και κατέσβεσαν την φωτιά. Από τη φωτιά το αυτοκίνητο, αξίας περίπου επτά χιλιάδων ευρώ, καταστράφηκε ολοσχερώς. Η σκηνή φρουρείται για τις απαραίτητες έρευνες και ανακρίσεις, ενώ εκ πρώτης όψεως τα ελατήρια φαίνεται να αποδίδονται σε προσωπικές διαφορές. 
 
Δεκαπέντε λεπτά αργότερα και ενώ μέλη της πυροσβεστικής ασχολούνταν με τη κατάσβεση της φωτιάς στο αυτοκίνητο της 40χρόνης, οι εμπρηστές πυρπόλησαν πλυντήριο αυτοκινήτων ιδιοκτησία 35χρόνου στην περιοχή Αθαλάσσας. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή, καθώς υπήρχε μεγάλος κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς σε παρακείμενα υποστατικά και αυτοκίνητα. Μετά από πολύωρη προσπάθεια η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν επεκταθεί σε αυτοκίνητα πολυτελείας και σπίτια που βρίσκονταν εκεί. 

 Πέραν της αναστάτωσης, η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο πλυντήριο αυτοκινήτων ύψους δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Εντός του πλυντηρίου, το οποίο καλύπτεται από ασφάλεια υπήρχε μοτοσικλέτα η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς. Η σκηνή φρουρείται για τις απαραίτητες έρευνες και ανακρίσεις με τα ελατήρια εκ πρώτης όψεως να αποδίδονται σε επαγγελματικές διαφορές. Οι ανακριτές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν οι ίδιοι και στις δύο περιπτώσεις και να δρούσαν έναντι αμοιβής.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου