Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Με ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ φιλιά πάνω στην πίστα Μαζώ και Πάολα

Μετά από αρκετά χρόνια Γιώργος Μαζωνάκης και Πάολα συναντήθηκαν ξανά σε ένα εκρηκτικό πρόγραμμα που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή.





Ανανεωμένοι και οι δύο ξεσήκωσαν τους φανατικούς τους θαυμαστές που πήγαν για μια ακόμα φορά να τους απολαύσουν επί τω έργω.



Ο Γιώργος Μαζωνάκης με ξανθό πλατινέ μαλλί βγήκε στο πρώτο πρόγραμμα με ένα μπλε ελεκτρίκ κοστούμι και τα έδωσε όλα, τραγουδώντας πολύ γνωστές επιτυχίες του.



Η Πάολα από την άλλη, αποφάσισε αυτή τη σεζόν να σκουρύνει τα μαλλιά της, ενώ έκανε εντυπωσιακή είσοδο στην πίστα πάνω σε μια χάρλεϊ.



Το δεύτερο πρόγραμμα όμως, όπου ανέβηκαν στην πίστα και οι δύο ήταν όλα τα λεφτά. Πάολα και Μαζώ δεν έκρυψαν την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλο και δεν σταμάτησαν να ανταλλάζουν φιλιά στο στόμα.



Οι δυο τους έδειχναν την μεγάλη τους χαρά που συνεργάζονται και πάλι και φυσικά αποθεώθηκαν από τον κόσμο που διασκέδασε μαζί τους. Μαζί τους είναι και η Κόρτνεϊ.



Source : www.star.gr

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου