Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Πήδηξε σε κλουβί με τίγρεις με σκοπό να τον... φάνε!

Πήδηξε σε κλουβί με τίγρεις με σκοπό να τον... φάνε!Έγραψε στο Facebook πόσο καταθλιπτικό ήταν να βλέπει ευγενείς και καταπληκτικές τίγρεις να ζουν σε κλουβιά, ανήμπορες να ακολουθήσουν το ένστικτό τους, να κυνηγούν και να σκοτώνουν

Ένα εξαιρετικά σπάνιο γεγονός έλαβε χώρα στην Κίνα καθώς ένας άντρας, με ψυχολογικά προβλήματα, πήδηξε μέσα σε κλουβί με λευκές τίγρεις και μπροστά στα έντρομα μάτια των επισκεπτών του ζωολογικού κήπου πρόσφερε εαυτόν ως τροφή.

Ο 27χρονος Yang Jinhai, με αναρτήσεις στο internet τις προηγούμενες μέρες ενημέρωνε για το πόσο αισιόδοξος ήταν για το νέο ξεκίνημα που θα έκανε στη ζωή του, καθώς είχε βρει δουλειά ως security σε επιχείρηση στην επαρχία Σετσουάν, όπως γράφει η Daily Mail. Το πρόβλημα είναι πως γρήγορα βρήκε τη νέα του δουλειά βαρετή και μονότονη. Βρήκε άλλη, σε ένα εργοστάσιο εκτύπωσης. Αλλά κι εκεί βαρέθηκε και παραιτήθηκε, απογοητευμένος από τη ζωή.

Πήδηξε σε κλουβί με τίγρεις με σκοπό να τον... φάνε!

Αποφάσισε λοιπόν για να "σπάσει" τη... βαρεμάρα του, να πάει μια βόλτα στο ζωολογικό κήπο της περιοχής. Και έγινε χειρότερα. Έγραψε πόσο καταθλιπτικό ήταν να βλέπει "ευγενείς και καταπληκτικές τίγρεις" να ζουν σε κλουβιά, ανήμπορες να ακολουθήσουν το ένστικτό τους, να κυνηγούν και να σκοτώνουν.

Και μετά, ανακοίνωσε ότι θα θυσιαστεί για να προσφέρει στις τίγρεις της Βεγγάλης υποστήριξη. Και αποφάσισε να το κάνει μπροστά στους επισκέπτες του ζωολογικού κήπου!

Σκαρφάλωσε και πήδηξε μέσα στο κλουβί. Τα ζώα ήταν πιο νευρικά από εκείνον. Και αντί να του επιτεθούν, κοιτούσαν. Τότε ο 27χρονος άρχισε να τις προκαλεί, να κάνει κινήσεις. Μέχρι που η αρσενική τίγρης του επιτέθηκε.

Στο μεταξύ, οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου είχαν ειδοποιηθεί, πυροβόλησαν με ηρεμιστικό την τίγρη και έβγαλαν τον 27χρονο από το κλουβί.

Πηγή: protothema.gr

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου