Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Φάντασμα εμφανίζεται στην Κύπρο; Χαμός με τρεις φωτογραφίες από το κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα

Δεν είναι η πρώτη φορά που μία παράξενη φιγούρα εμφανίζεται στο πίσω μέρος μίας φωτογραφίας. 

Το παράξενο όμως σ’ αυτή την υπόθεση, είναι ότι στη λήψη της κάμερας, η ίδια φιγούρα εμφανίζεται από απόσταση εκατοντάδων μέτρων σε τρεις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από διαφορετικές γωνιές, στο φως της ημέρας!

Ένα ζευγάρι βρετανών, ο Μάικλ και η Γουέντι Χόλμς πιστεύουν ότι φωτογράφισαν ένα φάντασμα από διαφορετικές γωνιές, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στο κάστρο της ιστορικής βουνοκορφής της κατεχόμενης Κερύνειας.

Όπως αναφέρει η βρετανική mail online, το ζευγάρι βρέθηκε στα κατεχόμενα για ένα οικογενειακό γάμο.





Όμως όταν επέστρεψαν πίσω στο σπίτι τους στη Βρετανία και κοίταξαν προσεκτικά τις φωτογραφίες τους, πρόσεξαν μία παράξενη φιγούρα στο πίσω μέρος.

Μία μυστηριώδης λευκή φιγούρα εμφανιζόταν σε τρεις διαφορετικές φωτογραφίες, να στέκεται πάνω σε μία πλατφόρμα που βρίσκεται στην κορυφή του κάστρου του Αγίου Ιλαρίωνα.

Το ζευγάρι αρνείται τους ισχυρισμούς ότι οι φωτογραφίες έτυχαν επεξεργασίας, γι’ αυτό και παρέδωσαν την κάρτα που είχαν στην φωτογραφική, θέλοντας να αποδείξουν ότι οι φωτογραφίες εμφανίστηκαν όπως ακριβώς ήταν στην κάμερα.

Ο Μάικλ βρέθηκε μαζί με την γυναίκα του στην κατεχόμενη Κύπρο για τον γάμο της αδελφής του.





Στο κάστρο βασίλευε ο Πρίγκιπας της Αντιόχειας Ιωάννης, ο οποίος σκότωνε τους προδότες σε εκείνη την πλευρά της βουνοκορφής του κάστρου.

Το σε ύψος 700 μέτρων κάστρο, βρίσκεται στη λίστα με τα στοιχειωμένα τοπία της Κύπρου.

tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου