Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ - ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ

Εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη επιδειξία που έχει καταστεί ο τρόμος και ο φόβος των γυναικών στην Πάφο, διεξάγει η Αστυνομία

Ο άγνωστος επιδειξίας που περιγράφεται ως άτομο ηλικίας 50 ετών, ύψους 1 και 80 κανονικής σωματικής διάπλασης με ξυρισμένο κεφάλι, περιφέρεται συνήθως σε πολυσύχναστες περιοχές με ξενοδοχεία και μόλις συναντήσει γυναίκες αναλαμβάνει δράση. 

 Στη συνέχεια τρέπεται σε φυγή πριν προλάβει κάποιος να τον καταδιώξει και να τον συλλάβει. Σύμφωνα με την Αστυνομία Πάφου, ο άγνωστος που πιστεύεται ότι είναι αλλοδαπός, ξεκίνησε τη δράση του πριν από περίπου δύο μήνες και παρά την αύξηση των περιπολιών στις περιοχές που διακινείται δεν κατέστει δυνατό να εντοπιστεί και να συλληφθεί. 

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Νίκος Τσαππής δήλωσε ότι «Σε μία περίπτωση περιφερόταν γυμνός κοντά σε ξενοδοχείο στην παραλιακή περιοχή της κάτω Πάφου . Από την πρώτη στιγμή που λήφθηκε η πληροφορία κινητοποιήθηκαν τα περιπολικά της αστυνομίας αυξήθηκαν οι περιπολίες σε μία προσπάθεια εντοπισμού του συγκεκριμένου προσώπου.» Η αστυνομία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τον άγνωστο επιδειξία να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου