Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Kρίσιμη μέρα για τα νομοθετήματα των εκποιήσεων! Ο Κληρίδης ενημερώνει τον Πρόεδρο για την συνταγματικότητά τους

Ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης αναμένεται να ενημερώσει σήμερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για τη συνταγματικότητα των έξι νομοθετημάτων που ψήφισε το Σάββατο η Βουλή για τις εκποιήσεις.

Όπως και χθες, έτσι και σήμερα, συνεχίζεται στη Γενική Εισαγγελία με εντατικούς ρυθμούς η μελέτη της συνταγματικότητας των εν λόγω νομοθετημάτων που απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη στη Γενική Εισαγγελία για το θέμα υπό τον Γενικό Εισαγγελέα, με τη συμμετοχή του βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου και των αρμοδίων λειτουργών.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε πηγή της Νομικής Υπηρεσίας στο ΚΥΠΕ, το θέμα της συνταγματικότητας και συμβατότητας των νομοθετημάτων με το κοινοτικό κεκτημένο αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά εντός ενός ή δύο εικοσιτετραώρων, ύστερα από νομική μελέτη.

Μετά την πρωινή σύσκεψη στη Γενική Εισαγγελία, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 11, ο κ. Κληρίδης θα μεταβεί στο Προεδρικό για να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, γύρω από το θέμα.

- Source : http://www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου