Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Νούχου: «Τώρα είναι όλα διαφορετικά»

Ένα από τα φετινά αποκτήματα της Ανόρθωσης, ο Γκανέζος Ράζακ Νούχου, μίλησε στην Εφημερίδα «Goal» για τη νέα σελίδα στην καριέρα του:

«Για κάποια σημεία του αγώνα έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοσή μας. Έχουμε μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες που δεν ξέρουν καλά το κυπριακό πρωτάθλημα και παίζουν για πρώτη φορά εδώ. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, παίξαμε καλά. Αντιδράσαμε στη συνέχεια, μετά το αστείο γκολ που δεχθήκαμε. Πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά και πως αν συνεχίσουμε έτσι, κάτι καλό θα συμβεί», ανέφερε αρχικά και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Είναι αλήθεια ότι έχουμε πολλούς νέους παίκτες, με ταλέντο. Έχουμε παίκτες, όμως, όπως ο Μαραγκός, ο Μάκος, ο Κάλβο που είναι καιρό στην ομάδα και βοηθούν στο να υπάρχει ισορροπία. Για μένα αυτό το μίγμα είναι καλό και πιστεύω θα βγάλει τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στη νέα αρχή που κάνει στην καριέρα του με την φανέλα της «Κυρίας»: «Έχω κάνει νέα αρχή με την Ανόρθωση. Έκανα προετοιμασία από την πρώτη μέρα, μπήκα νωρίς στην ομάδα, προπονήθηκα πολύ καλά και έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ για μια καλή σεζόν. Στον Απόλλωνα δεν ήμουν 100% έτοιμος. Ήμουν στη Νορβηγία, για δυο μήνες δεν έπαιζα μπάλα. Ήρθα τον Ιανουάριο και δεν ήμουν έτοιμος για να φθάσω στο επίπεδο που ήθελα. Είχα μόνο τέσσερις μήνες στον Απόλλωνα. Τώρα με την προετοιμασία είναι όλα διαφορετικά».

Για τους στόχους της Ανόρθωσης: «Δεν θέλω να δώσω μεγάλες υποσχέσεις. Θέλω απλώς να παρουσιάσουμε μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι μας, σε σχέση με πέρσι. Είμαστε νέοι παίκτες, θέλουμε χρόνο και δεν μπορώ να μιλήσω για συγκεκριμένους στόχους. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να βελτιωθούμε αισθητά».

Για τον Άντρε Πάους δήλωσε: «Είναι ένας καλός προπονητής. Του αρέσει, η ομάδα του να αναπτύσσεται με την μπάλα κάτω. Απαιτεί, όλοι στην ομάδα να δουλεύουν σκληρά. Πιστεύω ότι η ομάδα γίνεται όλο και πιο δυνατή μέρα με τη μέρα και σε κάθε προπόνηση. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες. Χρειάζεται ο ένας να γνωρίσει καλά τον άλλο, για να παίξουμε όπως ακριβώς θέλουμε. Όταν γίνει αυτό όλα θα πάνε πολύ καλύτερα».

Στο τέλος μίλησε για τον κόσμο: «Τους χρειαζόμαστε δίπλα μας και στις νίκες και στις αποτυχίες. Χωρίς αυτούς θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές τους χρειαζόμαστε πραγματικά και τους καλούμε να μας στηρίξουν. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια ήρθαν και μας στήριξαν και ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα. Εύχομαι να συνεχίσουν και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ακόμη πιο δυναμικά. Εμείς θα παλέψουμε για την πρώτη μας νίκη».

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου