Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

EUROVISION 2015 - ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η Κύπρος επιστρέφει στον διαγωνισμό της Eurovision 2015, το ΡΙΚ σε συνεργασία με το MADcy ετοιμάζουν ένα απίστευτο τηλεοπτικό show και αμέτρητοι καλλιτέχνες ζουν στιγμές αγωνίας προκειμένου να δουν αν πέρασαν ή όχι στην επόμενη φάση.




Σχεδόν 100 αιτήσεις - τραγούδια για το μεγάλο comeback της Κύπρου στον διαγωνισμότης Eurovision έχουν ήδη φτάσει στα γραφεία του κρατικού καναλιού. Καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα, ξένοι παραγωγοί σε συνεργασία με Κύπριους δημιουργούς έφτασαν στο νησί μας προκειμένου να κάνουν οντισιόν για να βρουν την κατάλληλη φωνή για τα κομμάτια τους.
Όλοι μαζί διεκδικούν μία θέση για το euro - ticket του πιο μεγάλου παγκόσμιου μουσικού θεσμού που γίνεται στην Ευρώπη.




Ποια είναι τα δυνατά ονόματα που ακούγονται έντονα πως ήδη έχουν στείλει τραγούδι με σκοπό την εξασφάλιση του ονείρου και της συμμετοχής στον μουσικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision 2015; Φυσικά, μην ξεχνάμε και τα outsider. Μπορεί μία άγνωστη ή ένας άγνωστος καλλιτέχνης να καταφέρει να.... κατασπαράξει τα τρανταχτά ονόματα και με την ερμηνεία τους να κερδίσους το euro - ticket του 2015.




Μπορεί οι φάκελοι που ήδη έχουν φτάσει στα γραφεία του ΡΙΚ να μην έχουν ανοιχτεί ακόμη αφού αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα μετά το τελικό meeting κρατικού καναλιού με MADcy, όμως από στόμα σε στόμα μερικά από τα ονόματα που ακούγεται έντονα πως έχουν ήδη στείλει τραγούδι έχουν φτάσει στα αυτιά μας : Ονόματα όπως οι Ζήνωνας Ζηντίλης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ο οποίος έχει γράψει τραγούδι για τον αδελφό του (νέο αστέρι της Κύπρου) Στέφανο, Φίλιππος Κωνσταντίνος (πρώην ONE), Δήμος Μπέκε (πρώην ONE), Έυα Κυριάκου (με Σουηδούς και Κύπριους παραγωγούς), Βαλάντω Τρύφωνος, το γνωστό ροκ συγκρότημα της Κύπρου, Minus One, η Ιωάννα Πρωτόπαπα με τον John Themis, ο Yuri (από το The Voice), ο Μιχάλης Αντωνίου, Ανδρέας Αναστασίου και πολλοί άλλοι από το The Voice...ακούγεται έντονα πως έχουν ήδη στείλει τραγούδι... αν και όλα θα φανούν σε λίγες μέρες.

Πηγή: www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου