Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΕΛ-ΕΡΜΗΣ : Στα δύσκολα έχει Βινίσιους, Σέρινταν

Αγχώθηκε και από δική του ευθύνη ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Ερμή, αλλά τελικά βρήκε γκολ νίκης στο 88’ και με αυτό το 1-0 έκανε το δυο στα δυο στο πρωτάθλημα. Ο Σέρινταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής.

Α’ Μέρος

Λίγα πράγματα να θυμάσαι στο πρώτο μέρος καθώς ο ΑΠΟΕΛ είχε μεν τη μπάλα στα πόδια του αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπόρεσε να επιβάλει το παιχνίδι του και να βρει τις ευκαιρίες για το γκολ. Μικρά διαστήματα πίεσης υπήρξαν αλλά πέραν μιας κεφαλιάς του Καρλάο στο 10’ και ενός φάουλ του Ντε Βινσέτι στο 44’ που απέκρουσε ο Μποκατίνοφ ουδέν. Ο Ερμής την περισσότερη ώρα αμυνόταν, όμως βρήκε δυο μεγάλες φάσεις. Πρώτα στο τετ α τετ του Ιμπραήμι στο 14’ που πάσαρε στον Πάρντο και μετά με τον Μοράν που καθυστέρησε να εκτελέσει στο 38’.

Β’ Μέρος

Ουσιαστικά μια ώρα αγώνα πέταξε ο ΑΠΟΕΛ με το μακρινό σουτ του Σέρτζιο στο 63’ που σταμάτησε στο δοκάρι να είναι η στιγμή που άλλαξε τη ροή του ματς. Οι «γαλαζοκίτρινοι» άρχισαν να πιέζουν και οι ευκαιρίες ήταν συνεχόμενες. Ο Μαντούκα είχε 2-3 μαζεμένες αλλά ο Μποκατίνοφ κρατούσε το μηδέν, όπως έγινε και στο σουτ του Μοράις. Ο Δώνης έριξε στο ματς Σέρινταν και Αλωνεύτη με το φάουλ του Αμορίμ στο 80’ να φεύγει άουτ. Η πίεση συνεχιζόταν όμως έλειπε η μια καθοριστική ενέργεια που έμελλε να γίνει από τον Βινίσιους στο 88’ που μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε το γύρισμα και ο Σέρινταν με προβολή έκρινε το ματς.

ΑΠΟΕΛ (Δώνης): Πάρντο, Σέρτζιο, Αντωνιάδης, Παπάζογλου(17’ Αμορίμ), Καρλάο, Μοράις, Βινίσιους, Ντε Βινσέτι, Εφραίμ(64’ Σέρινταν), Μαντούκα, Τζιμπούρ(78’ Τζεμπούρ)

Ερμής (Παπαβασιλείου): Μποκατίνοφ, Ουόν, Δημητρίου(66’ Μπελούσο), Ονίλο(46’ Παπαθανασίου), Ταραλίδης, Μοράν, Τσίνα, Παουλίνιο, Ντε Πίνα, Ιμπραΐμι(76’ Πάκερ), Παλαζουέλος

Πηγή: www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου