Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Διπλή ανατροπή στον καιρό της Κύπρου για τις επόμενες μέρες.... Λίγες βροχές, άνοδος της θερμοκρασίας και μετά ξανά πτώση, όπου και ο Σεπτέμβριος αναμένεται να μας αποχαιρετήσει με βροχές.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά στα παράλια θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και σύντομα γενικά βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. 
 
Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά μετά το μεσημέρι, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένη καταιγίδα, στα ορεινά, στο εσωτερικό ή και στα ανατολικά. 
 
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά το απόγευμα μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. 
 
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά μετά το μεσημέρι, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα στα ορεινά, στο εσωτερικό ή και στα ανατολικά. 

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο κατά το τριήμερο.

Από την Τρίτη και μετά αναμένεται νέα πτώση της θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα.

Source : www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου