Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΙΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ. Θα υπάρξουν κάποια επαγγελματικά προβλήματα, που όμως θα ξεπεραστούν. Οι σχέσεις θα περάσουν κάποιες δυσκολίες, που σταδιακά θα εξομαλυνθούν. Προσοχή σε μικροατυχήματα.
 

ΤΑΥΡΟΣ. Αλλαγές στα προσωπικά σου φέρνει το Φθινόπωρο. Δύσκολη για σένα η περίοδος η συγκεκριμένη αφού δεν έχετε συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις. Προσοχή από ψυχοσυνθετικά σκαμπανεβάσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ. Προσοχή σε συγκρούσεις με εταίρους ή συναδέλφους, γιατί μπορεί τελικά να οδηγήσουν σε πλήρη ρήξη των σχέσεων.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Δεν είναι τόσο ευνοϊκό για τις σχέσεις σας, όσο για να αυξήσετε το κεφάλαιό σας. Κατά την έναρξη της περιόδου θα παραμείνετε αρκετά ενεργοί. 

ΛΕΩΝ. Για όσους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, αυτή η περίοδος ανοίγει το δρόμο για ανανεώσεις συμβάσεων, εύρεση εργασίας και επαγγελματική σταθεροποίηση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ . Ευνοούνται όσοι ασχολούνται με το θέατρο και την τέχνη. Στον έρωτα ζουν εναλλασσόμενες συγκινήσεις. Μια είναι εύθυμοι και μια μελαγχολικοί και ανήσυχο. 

ΖΥΓΟΣ. Ένας μήνας πολύ καλός , ξεπερνάτε τις προσδοκίες σας. Τα δύσκολα πέρασαν και έρχονται οι απολαβές. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Αν και ντροπαλοί, στον έρωτα, τίποτα δεν σας εμποδίζει να εκφράσετε την αγάπη σας σε ένα άτομο. Θέλετε το ταίρι σας να είναι έξυπνο, με κοινωνική δράση, αλλά προσοχή γιατί είσαστε ευαίσθητοι και πληγωνόσαστε εύκολα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ. Μικροπροβλήματα στα δόντια και ευαισθησία στις αλλεργίες. Προσοχή ακόμα και στη μελαγχολία.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Αυτόν τον μήνα μπορείτε να κάνετε πολλά με τα σωστά βήματα. Περάσατε πολλά αλλά τώρα παίρνετε τα πάνω σας και ανεβάζεται τα οικονομικά σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
. Στα ερωτικά, είναι γεγονός ότι έχετε παραμελήσει τον άνθρωπό σας. Αν συνεχίσετε θα τον χάσετε και η μοναξιά θα είναι αφόρητη. Γι’ αυτό δείξτε του έμπρακτα αυτό που αισθάνεστε χωρίς να φοβάστε. Προσοχή χρειάζονται οι χρόνιες παθήσεις και να τρώτε πολλές πρωτεΐνες. 

ΙΧΘΕΙΣ. Οι αναποφάσιστοι επιτέλους παίρνουν τις αποφάσεις για την μελλοντική τους καριέρα. Όσοι ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξουν λίγο το περιβάλλον τους και να μην έχουν εμπιστοσύνη στους συνεργάτες τους.

Πηγή: www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου