Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Δεν τα παρατά για Βλαχοδήμο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελλάδα, η Ομόνοια δεν έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται για τον Βλαχοδήμο του Ολυμπιακού Πειραιώς. Διαβάστε το δημοσίευμα της ιστοσελίδαςwww.sportdog.gr

Φευγάτος είναι από τον Ολυμπιακό οΠαναγιώτης Βλαχοδήμος. Ο Έλληνας εξτρέμ δύσκολα θα βρει θέση στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ και τη νέα σεζόν. ΟΜίτσελ δεν φαίνεται να τον υπολογίζει, αν και υπάρχει περίπτωση να του δώσει μια ευκαιρία στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Σε αυτό θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 30 ποδοσφαιριστές και εκεί ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι πιθανό να αναθεωρήσει κάποιες από τις υπάρχουσες απόψεις του.

Ο Βλαχοδήμος αναμένεται, δηλαδή, να περάσει από το "τεστ" του Μίτσελ, αλλά δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην τελική επιλογή του Ισπανού τεχνικού. Είναι γεγονός, άλλωστε, ότι οΟλυμπιακός θα προχωρήσει σε "γερές" μεταγραφές για τα άκρα της επίθεσης, ενώ ήδη έχει "κλείσει" δύο ποδοσφαιριστές (Πουλίδο – Κασάμι) που μπορούν να αγωνιστούν και στα "φτερά" της γραμμής κρούσης.

Όπως και να έχει, ο Βλαχοδήμος θα παίξει το τελευταίο του χαρτί στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και, αν δεν πείσει τον Μίτσελ, θα κουνήσει οριστικά, όπως όλα δείχνουν, μαντήλι στην ομάδα του Πειραιά. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Σούπερ Λίγκας που παραμονεύουν για να τον αποκτήσουν. Περιμένουν, με λίγα λόγια, την απόφαση του Μίτσελ για να χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού. Το πιο έντονο ενδιαφέρον, όμως, για τον πρώην άσο τηςΞάνθης, υπάρχει αυτή τη στιγμή από την Κύπρο, έχει την αποκλειστική πληροφορίααπό τη Μεγαλόνησο ο sportdog.

Η Ομόνοια είναι η ομάδα που θέλει σαν τρελή τον ακραίο επιθετικό και θα περιμένει τις εξελίξεις προκειμένου να κάνει την κίνησή της. Η κυπριακή ομάδα, με σήμα το τριφύλλιστο στήθος και χρώματα φανέλας το πράσινο-άσπρο (μια σύμπτωση που πολλοί οπαδοί δεν θα αφήσουν ασχολίαστη) έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Βλαχοδήμο και στην Κύπρο εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι ο παίκτης θα πάρει μεταγραφή στο Νησί, αν και εφόσον αποδεσμευτεί από τον Ολυμπιακό.

Ο παίκτης, μάλιστα, φέρεται να είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο της συγκεκριμένης μεταγραφής. Αν και αυτή τη στιγμή σκέφτεται μόνο την προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και πώς θα τα δώσει όλα για να πείσει τον Μίτσελ για την αξία του.

Source : http://www.24sports.com.cy/


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου