Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Έκλεισαν τα άκρα της άμυνας

Με την απόκτηση του Νούχου όπως είπε και Φαν Λίουεν γέμισαν τα άκρα της άμυνας της ''Κυρίας''. Μαζί με τον Γκανέζο αριστερά είναι και ο Λαϊφης τον οποίο φαίνεται ότι πιστεύει ο Ολλανδός τεχνικός διευθυντής ενώ δεξιά μαζί με τον Τζέισον Δημητρίου είναι ο Παναγιώτης Λοϊζίδης που έδειξε πολύ καλά στοιχεία την περσινή σεζόν.

Επιπλέον είναι και η λύση του Μάρκο Άντιτς που αν τελικά συνεχίσει στην ομάδα ως γνωστό μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα.

Μιλώντας για το αριστερό άκρο της άμυνας ο Φαν Λίουεν δεν αναφέρθηκε καθόλου στον Ανδρέα Αβραάμ. Κάνοντας την εξίσωση συμπεραίνουμε ότι ο Κύπριος ποδοσφαιριστής πλέον θα προωθηθεί στο αριστερό φτερό της επίθεσης, εκεί δηλαδή όπου έκανε τα καλύτερα παιχνίδια του και γενικά έδειξε να του βγαίνει περισσότερο. Ο Αβραάμ ξέρει μπάλα, έχει ταχύτητα μπορεί να δώσει μεγάλες βοήθειες στο αριστερό φτερό αρκεί να συγκεντρωθεί απόλυτα τη νέα χρονιά, να δουλέψει σκληρά κάνοντας μια καλή προετοιμασία αφού ο κόσμος της Ανόρθωσης ξέρει ότι μπορεί να πάρει πολλά από τον παίκτη.

Εδώ και μέρες ο Φαν Λίουεν έχει επικεντρωθεί στις επόμενες κινήσεις που είναι η απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών μετά και την αποχώρηση του Σιέλη αφού πλέον έμεινε μόνο ο Οικονόμου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στην Ολλανδία. Έγινε η πρόταση και αναμένεται απάντηση. Βάρος πλέον πέφτει και στην απόκτηση επιθετικού, μια θέση που αναμένεται να γίνει και η υπέρβαση για να βρεθεί ένας αξιόλογος και ικανός φορ.

Όσον αφορά τον Βαλεντίνο Σιέλη σύντομα θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στην ΑΕΛ με την ομάδα της Αμμοχώστου να βάζει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στις 80 χιλιάδες ευρώ σύμφωνα με αυτά που βγαίνουν προς τα έξω.

Source : www.24sports.com.cy


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου