Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Πλησιάζουν ανακοινώσεις

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται ο προγραμματισμός στον ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να κλείνουν σιγά σιγά όλα τα θέματα που εκκρεμούν για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν έγκαιρα το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Η ομάδα της Λευκωσίας βρίσκεται πάρα πολύ κοντά σε ανακοινώσεις, τόσο για μεταγραφές όσο και για αποχωρήσεις. Η πολυσυζητημένη μεταγραφή του Γιώργου Εφραίμ αναμένεται να ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι την Κυριακή. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες στο ρόστερ των πρωταθλητών που επιβάλλεται να λυθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ο λόγος είναι για τους Ντε Βινσέντι, Σαντίν και Κακά. Οι δυο τελευταίοι διατηρούν συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ όμως όλα α ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Ο Κακά βρίσκεται μέσα στα πλάνα του Γιώργου Δώνη για τη νέα χρονιά όμως ο ίδιος είναι προβληματισμένος με τα όσα συνέβησαν στο Τσίρειο και σκέφτεται να μην συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ. Όσο αφορά την περίπτωση του Σαντίν, οι πιθανότητες παραμονής του Βραζιλιάνου είναι μοιρασμένες. Δεν αποκλείεται οι «γαλαζοκίτρινοι» να επιδιώξουν τη λύση της συνεργασίας τους με το Βραζιλιάνο εφόσον η αποζημίωση που θα του καταβληθεί δεν θα είναι απαγορευτική.

Η πιο δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Τόμας Ντε Βινσέντι. Μέσα στη βδομάδα που θα μπει θα γίνει συνάντηση με ανθρώπους του Ολυμπιακού Πειραιώς και εκεί αναμένεται να κριθούν όλα. Στη συνάντηση με τους πρωταθλητές Ελλάδος οι «γαλαζοκίτρινοι» θα εκφράσουν το ενδιαφέρον τους και για το Τάσο Παπάζογλου

Source : www.24sports.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου