Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Δύο γυναίκες ξεγέλασαν και έκλεψαν 2.000 ευρώ από 87χρονη

Υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού ύψους 2 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά, τρεις χρυσές λίρες και δύο μισές, κατάφεραν να αρπάξουν από 87χρονη γυναίκα στη Δερύνεια δύο γυναίκες οι οποίες παρουσιάστηκαν ότι είναι από την κυβέρνηση και θα της πρόσφεραν χρηματικό ποσό για βοήθεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γυναίκα 87 χρόνων από τη Δερύνεια κατήγγειλε ότι γύρω στις 2 χθες το μεσημέρι δύο άγνωστες της γυναίκες, την επισκέφθηκαν στο σπίτι της και της ανέφεραν ότι είναι από την κυβέρνηση και της είχαν πάρει το ποσό των έξι χιλιάδων ευρώ για βοήθεια.

Οι δύο γυναίκες ζήτησαν από την 87χρονη να τους δείξει ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ για να διαπιστώσουν κατά πόσον οι αριθμοί εγγραφής ήταν οι σωστοί.

Η ηλικιωμένη μετέβη στο υπνοδωμάτιο της προκειμένου να πάρει από το πορτοφόλι της το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Ακολούθως μία από τις γυναίκες άρχισε να συνομιλεί με την ηλικιωμένη ενώ η δεύτερη κατάφερε να πάρει από την 87χρονη το πορτοφόλι της. Εντός αυτού υπήρχε το ποσό των 2 χιλιάδων ευρώ μετρητά, τρεις χρυσές λίρες και δύο μισές λίρες.

Η περιγραφή των δύο γυναικών είναι ίδια με τις γυναίκες που κατάφεραν να ξεγελάσουν πριν από λίγες μέρες άλλη ηλικιωμένη στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, δηλαδή είναι ηλικίας 35 – 40 χρόνων, η μία με ξανθά μαλλιά και η άλλη με μαύρα σγουρά μαλλιά. Επίσης η μία γυναίκα μιλούσε με ελληνική προφορά και η άλλη με κυπριακή.

Source : www.kathimerini.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου