Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Καταλήγουν σε Πάους

Θετική κατάληξη αναμένεται να έχει το «φλερτ» της Ανόρθωσης με τον Αντρές Πάους, για ανάληψη καθηκόντων προπονητή από τον Ολλανδό τεχνικό.

Ο Φαν Λέουβεν βρίσκεται ήδη στην Κύπρο από χθες και σύντομα θα ενημερώσει τους ανθρώπους της Ανόρθωσης για τις διαπραγματεύσεις που είχε με τον Πάους, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά.

Στόχος είναι το θέμα του προπονητή να τελειώσει όσο το δυνατό πιο σύντομα για να μπορεί μετά να μπει σε μια τάξη και ο προγραμματισμός. Σύντομα αναμένουμε να κλείσει το όλο θέμα, με τον Πάους να αποτελεί τον νέο προπονητή της Ανόρθωσης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο εξωτερικό, ο κ. Λέουβεν κοίταξε και περιπτώσεις παιχτών που θα ενδιαφέρονταν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Κύπρο και στην «Κυρία». Αυτό το θέμα θα μπει σε μια σειρά άμεσα όπως επίσης και το θέμα των αποδεσμεύσεων, καθώς αρκετοί είναι οι παίκτες που δεν θα συνεχίσουν με τηνΑνόρθωση του χρόνου.

Από κει και πέρα, η ομάδα προετοιμάζεται για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Μετά τη νίκη κόντρα στην Ερμή έχει αλλάξει κάπως το κλίμα καθώς άπαντες περίμεναν πως και πως μια νίκη μετά από 3 μήνες και κάτι. Αν και το αυριανό παιχνίδι είναι δύσκολο εντούτοις η ομάδα παίζει χωρίς άγχος και θα κυνηγήσει ό,τι καλύτερο. Σήμερα το απόγευμα θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση των Ζόρζε και Λοΐζίδη που προπονούνταν το τελευταίο διάστημα ατομικά.

Source : www.24sports.com.cy

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου