Σάββατο 10 Μαΐου 2014

6 γυναίκες βγαίνουν από τα ρούχα τους

Καλά διάβασες, 6 γυναίκες βγαίνουν από τα ρούχα που δεν φοράνε πιά, τους δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία  και σε περιμένουν στο κατάστημα New Boomer για να επιλέξεις αυτά που σου αρέσουν.

Στη ζωή όλοι ψάχνουμε για μια δεύτερη ευκαιρία. Ειδικά τώρα με την κρίση ακόμη και τα ρούχα θέλουν μια ακόμη ευκαιρία να αγαπηθούν και να αναδείξουν την κάθε γυναίκα. Γι' αυτό και οι έξι κύπριες αποφάσισαν να υλοποιήσουν μια πρωτότυπη ιδέα...

" Επειδή πιστεύουμε ότι το μεταχειρισμένο ρούχο ή αντικείμενο πάντα χρειάζεται μια δεύτερη ευκαιρία ώστε να φανεί χρήσιμο σε κάποιον άλλον, σας περιμένουμε με μια μεγάλη συλλογή από καινούρια και second hand ρούχα σε Cheap and Chic τιμές". Οι έξι γυναίκες και τα ρούχα τους θα φιλοξενηθούν μαζί με εσένα στο Νew Bommer.

ΙΝFO: New Boomer στη Λεωφόρο Αμμοχώστου 32, Αγλαντζιά, (Δρόμος προς ΣΟΠΑΖ από Αγλαντζιά, δίπλα από Φρουταρία Πιτσιλιά στα δεξιά) Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 13:00 και 16:00 – 19:00, Τηλέφωνα επικοινωνίας: 96716672 και 99585918.

Πηγή: www.ilovestyle.com

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ EVENT ΣΤΟ FACEBOOΚ

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου