Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Καρπερός ο Πρίγκιπας: Έγκυος ξανά η Κέιτ Μίντλετον;

Μία φράση του πρίγκιπα Γουίλιαμ ήταν αρκετή για να... φουντώσουν ξανά οι φήμες πως η Κέιτ Μίντλετον είναι και πάλι έγκυος.
Περιμένει όντως μωρό το πριγκηπικό ζευγάρι ή απλά έχουν προγραμματίσει να χαρίσουν σύντομα ένα αδερφάκι στον πρίγκιπα Τζορτζ;

Το σίγουρο είναι πως το υπονοούμενο του Γουίλιαμ έδωσε τροφή στους δημοσιογράφους και τους παπαράτσι ……για να αρχίσουν και πάλι τα zoom στην κοιλίτσα της Κέιτ

Όλα ξεκίνησαν κατά την διάρκεια μιας επίσκεψης του ζευγαριού στην πόλη Κέμπριτζ της Νέας Ζηλανδίας, στα πλαίσια της περιοδείας τους στην Ωκεανία. Εκεί, μία Βρετανίδα, η Σίνθια Ριντ, τους χάρισε την εσάρπα από μαλλί μερινός (λεπτό χνούδι προβάτου) που έπλεξε ως επίσημο δώρο της Νέας Ζηλανδίας για τη γέννηση του μικρού Τζορτζ.

«Ίσως να χρειαστεί να πλέξετε άλλη μία σύντομα», της είπε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και αυτό ήταν αρκετό για να φουντώσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης .

«Ο τρόπος που το είπε ήταν σαν να άφηνε έναν υπαινιγμό, σαν να μου εμπιστευόταν ένα μυστικό», εξομολογήθηκε η Ριντ στην Daily Mail.

Εκτός από το υπονοούμενο του πρίγκιπα, υπήρξε όμως και κάτι άλλο που ενίσχυσε το σενάριο της εγκυμοσύνης: η Μίντλετον ήπιε μόνο νερό σε επίσημη δεξίωση το βράδυ της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να γίνονται και τότε υποθέσεις για το αν κυοφορεί μωρό. 

source: www.star.gr


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου