Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Τύφλα στο μεθύσι! Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακα- Αγίας Νάπας

Τον τρόμο και τον πανικό σκόρπισε μεθυσμένος οδηγός, ο οποίος οδηγούσε ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας- Αγίας Νάπας χθες το βράδυ. Ευτυχώς, παρά τον κίνδυνο που διέτρεξαν τόσο οι υπόλοιποι οδηγοί, όσο και ο ίδιος, δεν σημειώθηκε κανένα ατύχημα.

Από του χάρου τα δόντια, γλύτωσαν οι διερχόμενοι οδηγοί του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας , όταν χθες λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, μεθυσμένος οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, λίγα λεπτά μετά τις 23:00 το βράδυ, όταν ξαφνικά 41χρονος από χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου λόγω υπερβολικής μέθης βρέθηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο, τρομοκρατώντας τους οδηγούς των υπόλοιπων διερχόμενων αυτοκινήτων που έβλεπαν να έρχεται κατά πάνω τους το όχημα.

Αμέσως τα τηλέφωνα της Αστυνομίας Αμμοχώστου πήραν φωτιά, μέλη της οποίας μετέβησαν με περιπολικό στον αυτοκινητόδρομο και συνέλαβαν τον επικίνδυνο οδηγό. Από τον προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που του έγινε διαπιστώθηκε ότι είχε ένδειξη 101mg αντί 22mg που είναι το επιτρεπόμενο όριο. Ο οδηγός παραμένει υπό κράτηση και αναμένεται αργότερα να κατηγορηθεί.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου