Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Ο Μουνάφο υποψήφιος για την Ομόνοια

Εντός των επόμενων 24ωρων αναμένεται να κλείσει οριστικά η συμφωνία της Ομόνοιας με τη Σιόν για την παραχώρηση του Χριστοφή. Μέσα στην εβδομάδα που μπαίνει ο πρόεδρος του «τριφυλιού» Στέλιος Μυλωνάς αναμένεται να συνοδεύσει τον Αντρέ Άλβες στο Ντουμπάϊ για να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του. Από τη βασική ενδεκάδα έχουν ήδη αποχωρήσει οι Λεάντρο και Σπούνγκιν. Δε θα συνεχίσουν την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο οι Φρέντι Ντανιέλσον και Ζοάο Άλβες που επίσης είχαν αρκετές συμμετοχές ενώ λύνουν τη συνεργασία τους και οι Λεβίτα και Λεόνι.

Ο Μπρουκς είναι η πρώτη μεταγραφή της φετινής περιόδου. Θα πλαισιώσει το Μορέϊρα στο τέρμα. Η Ομόνοια θα κινηθεί επίσης και για την απόκτηση του διεθνή με την Εθνική κάτω των 19 Κωνσταντίνου Παναγή εφόσον μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Χοσέ Μαρτίνεθ Θερβέρα έχει ήδη απαντήσει προφορικά θετικά και μένει να αποστείλει και το συμβόλαιο του. Έτσι με τον Χ. Κυριάκου θα καλύπτουν το δεξί άκρο της άμυνας. Αριστερά δεν αλλάζει κάτι αφού ο Σκαραμοτσίνο, εκτός από τον Μαργκάσα που μπορεί να παίξει στη συγκεκριμένη θέση, επανεντάχθηκε και ο Σερφά που επίσης μπορεί να δώσει βοήθειες χωρίς να παραγνωρίζουμε και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δίνουν λύσεις όχι μόνο στην άμυνα αλλά σε όλες τις θέσεις.

Στα στόπερ Αντράντε και Αλαμπί συνεχίζουν συν τον Σερφά και αν χρειαστεί και ο Σκαραμοτσίνο. Στη μεσαία γραμμή μέχρι παρέμειναν οι Σοάρες, Ασίς, Αγκουϊάρ. Για τη συγκεκριμένη θέση υποψήφιος για να αποκτηθεί είναι και ο 25χρονος Χουάν Μανουέλ Μουνάφο Όρτα που φέτος αγωνίστηκε στον Πανθρακικό. Στα πλάγια της επίθεσης προβάδισμα για να αντικαταστήσει το Χριστοφή έχει ο Τροτέϊρο που αγωνιζόταν πέρσι στη Δόξα και για το κενό του Άλβες έχει ήδη συμβόλαιο στα χέρια του ο Δανός επιθετικός της Μένχελεν Ματς Γιούνκερ. Η περίπτωση του αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα. Για τη θέση του επιθετικού η Ομόνοια πολύ πιθανό να προχωρήσει και σε δεύτερη λύση.

Source: http://www.protathlima.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου