Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Έδρασαν και πάλι οι διαρρήκτες στη Λεμεσό - Τρείς διαρρήξεις σε ένα μόλις 24ωρο

Μεγάλη ανησυχία συνεχίζουν να προκαλούν οι απανωτές διαρρήξεις στη Λεμεσό. Μέρα παρά μέρα, οι χρυσοδάκτυλοι "κτυπούν", αρπάζοντας από οικίες περιουσίες πολλών χιλιάδων ευρώ. Το τελευταίο 24ωρο οι διαρρήκτες εισέβαλαν σε τρία διαφορετικά σπίτια και άρπαξαν ότι πολυτιμότερο βρήκαν μπροστά τους.

Στόχος διαρρηκτών έγινε χθες βράδυ, οικία στην περιοχή Μυροβούνια,που ανήκει σε 43χρονη από τη Λεμεσό. Οι δράστες μεταξύ των ωρών 19:00-1:00 και αφού πρώτα παραβίασαν την πλαϊνή είσοδο της οικίας, εισέβαλαν εντός του σπιτιού και άρπαξαν χρυσαφικά,ηλεκτρονικά είδη και άλλα τιμαλφή, όλα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ.

Η παραπονούμενη, επιστρέφοντας στην οικία της, διαπίστωσε την κλοπή και αμέσως έκανε καταγγελία στην αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για εντοπισμό των δραστών.

Οι διαρρήκτες κτύπησαν χθες αργά το απόγευμα και σε άλλες δύο κατοικίες στη Λεμεσό.Από οικία στη Γερμασογεια, ιδιοκτησία 35χρονου, κλάπηκαν ακριβά οινοπνευματώδη ποτά και πούρα, αξίας περίπου 6.000 ευρώ, ενώ από διαμέρισμα κλάπηκε ένα μπόιλερ, άγνωστης αλλά σημαντικής αξίας.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου