Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Λεμεσός: Άσχημες προθέσεις είχε 35χρονος - Πιάστηκε στα πράσα την ώρα που έβαζε φωτιά

Συνελήφθη 35χρονος, τη στιγμή που έβαζε φωτιά σε ανοικτό χώρο στο Πισσούρι, κοντά στον αυτοκινητόδρομο. Όταν αντιλήφθηκε την αστυνομία, προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητο του,ωστόσο δεν τα κατάφερε και οδηγήθηκε, στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού.

Στα πράσα πιάστηκε 35χρονος από τη Λεμεσό, την ώρα που έβαζε φωτιά, σε ανοικτό χώρο κοντά στο Πισσούρι. Για " κακή" του τύχη, μέλη της αστυνομίας, λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, μετέβαιναν στην Περιοχή Πισσουρίου για να εξετάσουν άλλη υπόθεση και τον τσάκωσαν.

Οι αστυνομικοί καθώς περνούσαν από την περιοχή, αντιλήφθηκαν τον 35χρονο πυρομανή, να θέτει φωτιά και του πέρασαν αμέσως χειροπέδες. Αν και ο νεαρός προσπάθησε να εγκαταλείψει το χώρο με το αυτοκίνητο του, δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού.

Σε κατάθεση του στους ανακριτές, ο 35χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη της εγκληματικής ενέργειας ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί από τα κρατητήρια, ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Η αστυνομία διερευνά τις προθέσεις που είχε ο 35χρονος ,καθώς και κατά πόσο εμπλέκεται σε άλλους εμπρησμούς.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου