Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Δύσκολα χάνει τη θέση του ο Βέγκα

Δύσκολα χάνει τη θέση του ο Βέγκα

Την τελευταία μέρα των διακοπών τους απολαμβάνουν σήμερα στην Ανόρθωση και αύριο Πέμπτη η μπάλα θα κυλίσει ξανά στα βοηθητικά ''Αντώνης Καράς'' όπου και θα αρχίσει η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Παράλληλα θα υπάρξει και περισσότερη κινητικότητα στα μεταγραφικά και τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στο ρόστερ. Η ενίσχυση στην άμυνα αποτελεί προτεραιότητα για τον Κόστα. 

Ο Αουρέλιο είναι η λύση για το αριστερό άκρο ενώ ίσως γίνει προσπάθεια και για κεντρικό αμυντικό αφού είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσει ο Γκάλαμαζ.

Θα πρέπει να ιδρώσει ο Βαλβέρντ
Στον άσσο πάντως η ''Κυρία'' έχει πλέον δύο πολύ καλές επιλογές. Ο τραυματισμός του Βαλβέρντ έδωσε την ευκαιρία στον Βέγκα να πάρει φανέλα βασικού και την ευχέρεια να δείξει την αξία του σαν τερματοφύλακας. 

Ομολογουμένως ο Αργεντίνος αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις και έπεισε ότι έχει πολύ καλά στοιχεία. Σίγουρα τελειότητα δεν υπάρχει αλλά γενικά εμπνέει εμπιστοσύνη και δίνει ασφάλεια στους συμπαίκτες του.

Και ο Βαλβέρντ είναι καλός πορτιέρο αλλά θεωρούμε ότι πολύ δύσκολα πλέον θα καταφέρει να πάρει πίσω τη θέση του. Άλλωστε με τον Βέγκα κάτω από τα δοκάρια η ''Κυρία'' κατάφερε να τρέξει ένα μίνι σερί των τριών αγώνων χωρίς να δεχτεί γκολ.

 Μπορεί το νούμερο να είναι μικρό αλλά για τα δεδομένα της Ανόρθωσης είναι όντως αξιοσημείωτο. Δύο πολύ καλές επιλογές στον άσσο λοιπόν για τον Ζόρζε Κόστα. Αναμφίβολα είναι σημαντικό για μια ομάδα να έχει δύο καλές λύσεις για τη θέση του τερματοφύλακα αφού ο μαραθώνιος είναι μεγάλος.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου