Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Σοκ! Χωρίζουν Middleton – William;

Πανικό προκάλεσε στην Μεγάλη Βρετανία η είδηση ότι ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους, μερικές βδομάδες μετά τον ερχομό του μικρού πρίγκιπα στη ζωή τους George Alexander Louis.

Πηγές αναφέρουν πως η Kate Middleton εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένη με τις εξόδους και τα νυχτοπερπατήματα του συζύγου της William.

Ο δούκας του Κέιμπριτζ μετά την δεκαπενθήμερη άδειά πατρότητας που πήρε επέστρεψε στα καθήκοντά του ως πιλότος διάσωσης, αφήνοντας μόνη τη σύζυγό του με τον 3ο διάδοχο του θρόνου.

Μάλιστα το σαββατοκύριακο που έχει άδεια δεν επέστρεψε στην οικία του αλλά αντί για την αγκαλιά της Kate Middleton, προτίμησε την παρέα του κολλητού του φίλου με τον οποίον απόλαυσε θαλάσσια σπορ.

Πηγές του περιοδικού Now, επικαλούνται πως η δούκισσα του Κέιμπριτζ αισθάνεται απομονωμένη, μιας και η μητρότητα είναι μια νέα εμπειρία για αυτή που δεν είναι καθόλου εύκολη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μπορεί η πιο πάνω είδηση να αναστάτωσε την Μεγάλη Βρετανία, από την άλλη δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς πως ένα από τα ωραιότερα και πιο ερωτευμένα ζευγάρια με την παραμυθένια ιστορία χωρίζει.

Αυτό μόνο ο χρόνος θα το δείξει!

Source: http://www.must.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου