Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Τρόμος στον αυτοκινητόδρομο με κοριτσάκι ενάμιση ετών

- Ξέφυγε από τη μητέρα του και προκάλεσε πανικό
- Περίπατος «κόλαση» για ένα χιλιόμετρο
- Αστυνομικοί κτυπήθηκαν από αυτοκίνητα προσπαθώντας να τη σώσουν

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν στις 4 Ιουνίου κοριτσάκι ενάμιση ετών, η μητέρα του, οδηγοί και αστυνομικοί που βρέθηκαν άθελά τους να πρωταγωνιστούν σε μια ιστορία που μόνο από θαύμα δεν κατέληξε σε ανείπωτη τραγωδία.

Ο μικρός άγγελος, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην περιοχή Δασούπολης, διέλαθε του ελέγχου της μητέρας του, και ξεκίνησε ένα περίπατο «κόλαση» στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Στις δέκα το πρωί της πρώτης Τρίτης του μήνα, το κοριτσάκι, να καλύψει απόσταση ενός χιλιομέτρου και να βρεθεί στα φώτα του Καλησπέρα, ανάμεσα στα οχήματα που πηγαινοέρχονταν με ταχύτητα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.com.cy, 2 αστυνομικοί, ένα μέλος του ΤΑΕ Αρχηγείου και ένα της Κυπριακής Υπηρεσίας Πληροφοριών, βρίσκονταν τυχαία στο σημείο με πολιτική περιβολή, και είδαν το κοριτσάκι τη στιγμή που με γοερό κλάμα, έψαχνε τη μητέρα του στη μέση της Λεωφόρου Αθαλάσσας δίπλα από τα φώτα Καλησπέρα.

Τα κλάματα του μικρού άγγελου, συνοδεύτηκαν από τις κόρνες των οδηγών που έντρομοι αντίκρισαν το μωρό μέσα στη μέση του αυτοκινητόδρομου, και άλλων που πέρασαν με τα οχήματά τους δίπλα από το κορμάκι της χωρίς να αντιληφθούν τίποτα, λόγω της περιορισμένης ορατότητας, εξαιτίας της στροφής και της κατηφόρειας του δρόμου.

Τα 2 μέλη της δύναμης, μη έχοντας άλλη επιλογή, όρμησαν στη μέση του δρόμου και έγιναν ασπίδα μπροστά στο κοριτσάκι που γλύτωσε τελικά, ως εκ θαύματος, από του χάρου τα δόντια. Με κίνδυνο της ζωής τους, στάθηκαν μπροστά από το όχημα που κατευθυνόταν προς το μέρος τους, καθώς ο οδηγός είχε πλήρη άγνοια του τι συνέβαινε στο τέλος της στροφής και κτυπήθηκαν μάλιστα από το αυτοκίνητο, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστούν σοβαρά.

Το 2ο μέρος του δράματος βρισκόταν ακόμη σε πλήρη εξέλιξη, ένα χιλιόμετρο πιο πέρα, όπου η σοκαρισμένη μητέρα σε κατάσταση πανικού ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη, αναζητώντας χωρίς αποτέλεσμα το κοριτσάκι της στα δρομάκια δίπλα από την κατοικία τους.

Ανάστατη ολόκληρη η γειτονιά από τις φωνές της μάνας αναζητούσε επίσης μάταια το μικρό άγγελο. Μισή ώρα αργότερα τα 2 μέλη της δύναμης, αφού ηρέμησαν λίγο το κοριτσάκι, κατάφεραν να εντοπίσουν τη μητέρα που καθόταν σε πεζοδρόμιο κοντά στο σπίτι της, και έκλαιγε απελπισμένα.

Αφού ξεπέρασε το σοκ, η μητέρα πήρε στην αγκαλιά της το 18μηνο κοριτσάκι και ευχαρίστησε με δάκρυα στα μάτια τους δύο αστυνομικούς που βρέθηκαν ευτυχώς στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή.

Το περιστατικό δεν είδε το φως της δημοσιότητας μετά από εντολές του αρχηγείου, η πράξη όμως των 2 αστυνομικών αξίζει και πρέπει να αναφερθεί.

Πηγή: newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου