Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Θα πάτε στο κοντινότερο ταχυδρομείο της περιοχής σας ώστε να πάρετε αίτηση για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

Τέλος αυτής της βδομάδας και αρχές της επόμενης ενενήντα περίπου χιλιάδες άτομα, αναμένεται ότι θα υποβάλουν αίτηση για να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι στην διεκδίκηση του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, που εξαγγέλθηκε από τη Υπουργείο Εργασίας και εγκρίθηκε από τη Βουλή.

Η παραλαβή των αιτήσεων θα γίνεται στα ταχυδρομεία και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο κρατικό σχέδιο, θα πρέπει, όπως δήλωσε στον «Φιλελεύθερο», ο διευθυντής των Κυπριακών Ταχυδρομείων, Ανδρέας Γρηγορίου, να αποταθούν στο κοντινότερο ταχυδρομείο της περιοχής τους.

Συνολικά 54 ταχυδρομικά γραφεία στην Κύπρο, καλούνται να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πολιτών για διανομή των αιτήσεων, ενώ ήδη γίνεται προετοιμασία, για καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Με την παραλαβή των αιτήσεων, οι εργαζόμενοι στα ταχυδρομεία θα πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν στην συμπλήρωση και την παραλαβή τους.

Από σήμερα το πρωί, θα γίνει γνωστή η εγκύκλιος για την ενημέρωση των λειτουργών στα κυπριακά ταχυδρομεία, σε ότι αφορά το σύστημα που θα λειτουργήσει, ενώ αύριο θα ξεκινήσει η διαδικασία εκπαίδευσης.

Οι λήπτες δημοσίου βοηθήματος, δεν θα είναι αναγκασμένοι να περάσουν από τα ταχυδρομεία, αφού θα τους αποσταλούν ταχυδρομικώς οι αιτήσεις που θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν στα επαρχιακά Γραφεία Ευημερίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι εργαζόμενοι θα έχουν την υποχρέωση να επιδεικνύουν τον απαραίτητο σεβασμό και υπομονή προς τους αιτητές, οι οποίοι ανήκουν στην κατηγορία ανθρώπων που έχουν πληγεί σε μεγάλο βαθμό από την οικονομική ύφεση.

- Source :  http://www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
FOLLOW US ON TWITTER ΕΔΩ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου