Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Όπου φύγει-φύγει στην Cyta με το Σχέδιο Εθελουσίας

 Στην φάση της υλοποίηση έχει εισέλθει το Σχέδιο Εθελουσίας Αποχώρησης 550 υπαλλήλων της Cyta.

Ο τελικός κατάλογος όσων υπέβαλαν αίτηση στις υπηρεσίες προσωπικού του ημικρατικού οργανισμού πέρασε από το διοικητικό συμβούλιο το οποίο ουσιαστικά άναψε το πράσινο φως για το τελευταίο στάδιο που είναι το κομμάτι της υλοποίησης του Σχεδίου.

Σύμφωνα με την λίστα που εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο και την οποία έχει στην κατοχή της και παρουσιάζει η «Κ» ενδιαφέρον για οικιοθελή αποχώρηση από την Cyta επέδειξαν 546 υπάλληλοι.

Με βάση την κατανομή που έχει γίνει από τις υπηρεσίες προσωπικού σε κάποιες ειδικότητες το ποσοστό όσων υπέβαλαν αίτηση ξεπερνά το 90% Μεγάλη ανταπόκριση επέδειξαν διευθυντικά στελέχη του οργανισμού.

Από τους 27 Διευθυντές Α’ και Β’ αίτηση υπέβαλαν οι 12. Από τους 37 τμηματάρχες σε πέντε τμήματα της Cyta οι 16 θα αποχωρήσουν με βάση το Σχέδιο.

Τα μεγαλύτερα ποσοστά φυγής με βάση πάντα την τελική λίστα εντοπίζεται στους Επιθεωρητές όπου αποχωρούν οι 17 από τους 18 και στους Τεχνικούς Επόπτες Α’ και Β’ όπου από τους 23 φεύγουν οι 20.

Οι πρώτες αποχωρήσεις αναμένεται να γίνουν τις επόμενες μέρες ενώ το Σχέδιο υπολογίζεται να έχει υλοποιηθεί τέλος του τρέχοντος έτους.

Source : www.kathimerini.com.cy


--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου