Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

«Μπράβο μάγκα» που τα ήπιες και έκανες τα δικά σου - Τροχαίο ατύχημα προκάλεσε 26χρονος υπό την επήρεια αλκοόλ

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Λεμεσό και τέθηκε υπό κράτηση 26χρονος, ο οποίος, υπό την επήρεια αλκοόλ, προκάλεσε τροχαίο ατύχημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 6 χθες το απόγευμα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος κάτοικος Λεμεσού, στην οδό Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από οικία.
 
Ο 26χρονος παρέλειψε να σταματήσει και συνέχισε την πορεία του, όπου σε κάποια στιγμή ενώ βρισκόταν στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, ανέβηκε στην κεντρική διαχωριστική νησίδα του δρόμου, όπου προσέκρουσε σε πινακίδα τροχαίας την οποία και απέκοψε, ενώ στη συνέχεια εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου ανέβηκε και πάλι στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου, όπου και ακινητοποιήθηκε.
 
Ο 26χρονος υποβλήθηκε από μέλη της Τροχαίας Λεμεσού σε έλεγχο αλκοτέστ με αρχική ένδειξη 127μg (τελική 115μg) αντί 22μg που είναι το επιτρεπόμενο όριο.
 
Ο 26χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.
 
Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου